NAKON SMRTI PRINCEZE DAJANE CEO SVET JE PREZIRAO KAMILU: Tek sada je jasno kakva je ona ZAPRAVO osoba!
Foto: EPA/Profimedia

SARADNIK OTKRIO

NAKON SMRTI PRINCEZE DAJANE CEO SVET JE PREZIRAO KAMILU: Tek sada je jasno kakva je ona ZAPRAVO osoba!

Pop kultura -

Nakon tragične smrti princeze Dajane, mnogi nisu mogli da smisle novu ženu princa Čarlsa, Kamilu Parker Boulz. Međutim, kraljevski fotograf Artur Edvards sada tvrdi da je Kamila, vojvotkinja od Kornvola, ljubaznija i mnogo pristupačnija od pokojne princeze od Velsa.

Princ Čarls, Kamila Parker
foto: AP/Ramon Espinosa

"Dajana je mrtva već 25 godina, tako da polako pada u zaborav kod ljudi i oni su sada prigrlili Kamilu. I znate šta? Kamila je ljubaznija od Dajane, lakše je s njom. Dajana je znala da bude loše volje i tada nije razgovarala sa sopstvenom majkom, ali ni sa Sarom Ferguson zbog smešnih svađa. To nećete doživeti od Kamile", izjavio je Artur za magazin Stellar.

0649499016, Kamila Parker, princ Čarls
foto: i-Images / Eyevine / Profimedia

Podsetimo, Kamila je pre nekoliko meseci posetila ukrajinsku zajednicu u Velikoj Britaniji kada nije mogla da sakrije suze tokom čitave posete koju su zabeležile kamere. Naime, princ Čarls i Kamila hteli su da iskažu svoju podršku Ukrajini, te su posetili njihovu zajednicu u Velikoj Britaniji. "Molimo se za vas", rekla je kratko vojvotkinja od Kornvola i stekla dodatne simpatije i podršku javnosti.

Princeza Dajana
foto: Profimedia

Čarls i Kamila venčali su se 9. aprila 2005. u dvorcu Vindsor, nakon što je kraljica Elizabeta dopustila sinu u vezu s Kamilom i smanjila kontroverze oko njihovog odnosa.

Vojvotkinja od Kornvola nikad nije bila omiljena u javnosti zbog svoje uloge u odnosu princa Čarlsa i pokojne princeze Dajane, ali čini se kako se i to s godinama promenilo, a mnogi nagađaju da bi ona mogla da bude i nova kraljica.

(Kurir.rs/ Net.hr)

Bonus video:

07:18

PRVA BEBA KOJU JE ENGLESKA KRALJICA DRŽALA BIO JE ALEKSANDAR KARAĐORĐEVIĆ Ambasadorka Joksimović otkrila NEVEROVATNE NEPOZNANICE

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track