UDARAO KEJT, PLEZIO SE I PRAVIO HAOS CELOG VIKENDA: Ovo su gluposti NEVALJALOG PRINCA koje su obeležile slavlje kraljice Elizabete
Foto: BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia, Chris Jackson / PA Images / Profimedia

NEVEROVATNO

UDARAO KEJT, PLEZIO SE I PRAVIO HAOS CELOG VIKENDA: Ovo su gluposti NEVALJALOG PRINCA koje su obeležile slavlje kraljice Elizabete

Pop kultura -

Decu veliki, a posebno glasni, događaji jako umaraju. Buka i metež koji je neminovan u takvim situacijama umeju da budu za njih jako naporni, zbunjujući, pa i strašni, te se ponekada ponašaju vrlo bezobrazno i prave razne gluposti.

Princ Luis, Kraljica Elizabeta, Jubilej
foto: Profimedia

Proslava platinastog jubileja Kraljice Elizabete II koja je bila organizovana prethodnih dana, bila je tako inspiracija malom Princu Luisu, četvorogodišnjem sinu Kejt Midlton i Princa Vilijama, koji je sve vreme pravio prave male nestašluke.

Princ Luis, Kraljica Elizabeta, Jubilej
foto: Profimedia

Ceremonijom Trooping The Color započelo je slavlje platinastog jubileja kraljice Elizabete II, povodom čega se okupila engleska kraljevska porodica. Ovom prilikom u London je stigao i princ Hari sa suprugom Megan Markl i decom, ali se oni nisu pojavili na čuvenom balkonu, na koji su uz kraljicu stali Kejt Midlton i princ Vilijam s decom, kao i princ Čarls i Kamila.

kraljica Elizabeta, princ Luis
foto: BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Četvorogodišnjem princu očito je bilo dosadno, pa je pravio grimase, zevao i stalno zagovarao kraljicu, a u jednom trenutku je morala da interveniše i mama Kejt, kojoj očito nije baš prijalo njegovo ponašanje. Buka je posebno smetala malom Luisu, te je u trenutku kada su proletali avioni rešio da pokrije uši i tako malo sebi olakša.

princ Luis, Kejt Midlton
foto: WPA Pool / MirrorPix / Profimedia

Najmlađi britanski princ nije se smirio ni kasnijih dana proslave, a neke od poslednjih slika prikazuju kako se kreveljio, vikao, otimao se, u jednom trenutku je čak ljutito Kejt zapušio usta, a nešto kasnije ju je udarao po glavi.

Kejt Midlton
foto: John Rainford / SplashNews.com / Splash / Profimedia

Maltretirao je sve od reda, a onda je počeo da čupa i drugaricu iz reda. Iako je mama Kejt pokušavala da uradi sve da smiri malog princa, ništa joj nije polazilo za rukom. Luis joj se umiljavao dok ga je gledala, a čim bi se Kejt okrenula on je nastavljao po starom.

princ Luis, princ Čarls
foto: Chris Jackson / MirrorPix / Profimedia

Ipak, postojalo je pravo rešenje.

Princ Luis ubrzo se našao u krilu svog dede, Čarlsa, koji ga je klackao na kolenu i tako ga potpuno smirio.

Pogledajte snimak.

(Kurir.rs/A.G.)

Bonus video:

02:52

MOĆNA MAGIJA ZA LJUBAV: Baka Višnja tvrdi da pomaže u rešavanju ljubavnih problema POTREBNE SU JOJ SAMO 3 STVARI

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track