KAKAV HLADAN TUŠ ZA PRINCA HARIJA I MEGAN MARKL: Pozvali Vilijama i Kejt na ćerkin rođendan, pa doživeli PONIŽENJE! Neoprostivo!
Foto: EPA/Neil Hall, EPA / Andy Rain, AP /Matt Dunham

KAŽU DA SE BRAĆA NE PODNOSE

KAKAV HLADAN TUŠ ZA PRINCA HARIJA I MEGAN MARKL: Pozvali Vilijama i Kejt na ćerkin rođendan, pa doživeli PONIŽENJE! Neoprostivo!

Pop kultura -

Malena Lilibet Dajana Mauntbaten-Vindsor, ćerka princa Harija i Megan Markl, proteklog vikenda je proslavila prvi rođendan u Vindsoru, gde su njeni roditelji odseli tokom proslave platinastog jubileja kraljice Elizabete. Sinoć je Meganin prijatelj objavio fotografije s proslave rođendana nastale u rezidenciji Frogmore Cottage, a britanski mediji pišu da je malena Lilibet imala skromnu proslavu rođendana.

Na proslavu su, navodi se, bili pozvani i princ Vilijam i Kejt Midlton, kao i njihova deca, ali se proslavi nisu odazvali. Vilijam i Kejt su navodno tog dana imali dužnosti vezane za proslavu jubileja i posetili su Vels, te se navodi da poziv na rođendan nisu mogli ni da prihvate. Ipak, neki tvrde da su odnosi između dvojice braće, Harija i Vilijama, toliko zategnuti da je Vilijam izbegavao Harija u širokom luku tokom cele proslave.

Malena Lilibet je navodno upoznala prabaku Elizabetu, ali nije upoznala ni Džordža, ni Šarlot, ni Luisa.

Kejt Midlton
foto: Profimedia

Mnoštvo je natpisa o Hariju i Megan i njihovom boravku u Velikoj Britaniji. Poznato je da su u Londonu bili samo dva dana, te da na neke događaje vezane za jubilej, poput velikog koncerta ispred Bakingemske palate, nisu bili pozvani. Sumnja se da su savetnici kraljice bili uplašeni da su Megan i Hari ozvučeni i da pokušavaju da snime sadržaj za svoj šou koji navodno snimaju za Netflix.

princ Hari, Megan Markl
foto: Profimedia

Takođe, izvori tvrde i da je kraljica zabranila fotografisanje pri prvom susretu s malenom Lilibet.

(Kurir.rs)

Bonus video:

07:18

PRVA BEBA KOJU JE ENGLESKA KRALJICA DRŽALA BIO JE ALEKSANDAR KARAĐORĐEVIĆ Ambasadorka Joksimović otkrila NEVEROVATNE NEPOZNANICE

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track