MALI BEZOBRAZNI PRINC LUIS POSTAO PRAVA INTERNET ZVEZDA: Najpoznatija britanska dadilja komentarisala ponašanje Kejtinog sina!
Foto: Chris Jackson / PA Images / Profimedia

rekla je sve što misli

MALI BEZOBRAZNI PRINC LUIS POSTAO PRAVA INTERNET ZVEZDA: Najpoznatija britanska dadilja komentarisala ponašanje Kejtinog sina!

Pop kultura -

Četvorogodišnji princ Luis je stekao svetsko priznanje svojim ponašanjem na proslavi platinastog jubileja Elizabete Druge. Sin princa Vilijama i princeze Kejt pravio je svakakve face što su kamere zabeležile. Zbog svog ponašanja, dečak je brzo postao zvezda mema. Džo Frost, poznata britanska voditeljka i čuvena po svom šou "Super dadilja" (Supernanny), prokomentarisala je ponašanje malog princa.

Većina dece ne može da sedi 15 minuta u stolicama. Sigurno je sve ovo moralo biti veliki izazov za ovog dečaka, pogotovo jer nije imao vremena za igru.

- Svi smo bili oduševljeni likom ovog dečaka, njegovim sjajnim smislom za humor, snažnom voljom i, po mom mišljenju, veoma osetljivom dušom - dodala je ona.

"Super dadilja" je skrenula pažnju i na ponašanje princa Vilijama i princeze Kejt.

- Više sam impresionirana činjenicom da su vojvoda i vojvotkinja od Kembridža impresivni uzori savremenim roditeljima. Otvoreno govore o sopstvenim roditeljskim borbama i, kao i svi roditelji, daju sve od sebe da odgajaju svoju decu - rekla je Džo.

Na kraju je napomenula da vojvotkinja Kejt nikada nije bežala od toga da javno pokaže naklonost i empatiju svojoj deci, ali je takođe bila u stanju da im postavi granice. Korisnici interneta koji su već bili oduševljeni ponašanjem princa Luisa.

Vilijam i Kejt su se već osvrnuli na ponašanje svog sina . Na zvaničnom Instagramu kraljevskog para pojavio se post u kome su se zahvalili svima na prisustvu i dodali:

- Svi smo se lepo proveli, posebno Luis...

(Kurir.rs/Najžena)

Bonus video:

00:28

TUŽNE VESTI IZ HOLIVUDA: Legendarni glumac Brus Vilis zbog bolesti napušta svet glume

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track