GLUMICA DOŽIVELA UŽASNU TRAGEDIJU, NAKON TOGA ŽIVELA U KONTEJNERU: Blistala je u omiljenim SRPSKIM serijama kad je usledio pakao!
Foto: Printscreen/Instagram

NEVEROVATNO

GLUMICA DOŽIVELA UŽASNU TRAGEDIJU, NAKON TOGA ŽIVELA U KONTEJNERU: Blistala je u omiljenim SRPSKIM serijama kad je usledio pakao!

Pop kultura -

Srpska glumica Nevena Vukes i njen muž, hrvatski muzičar Marko Vukes, preživeli su jedan od najtežih životnih perioda, koji je sada iza njih.

Glumica Nevena Vukes i njen suprug Marko Vukes tokom poslednjih godinu dana prošli su kroz veoma težak period - tokom zemljotresa koji su pogodili Hrvatsku ostali su bez doma, zbog čega su mesecima živeli u kontejneru koji im je dodelila opština Marija Bistrica.

Nevena Vukes
foto: Pritnscreen

Tokom tog perioda, oni su snimali Jutjub serijal u kojem su prikazali kako su od pomenutog kontejnera koji ima svega 12 kvadrata napravili dom, a to je naišlo na brojne pozitivne reakcije.

- Moji roditelji su živeli u ljubavi i takvu porodicu sam i ja želela da oformim. Isto je i sa Markom. Brak i porodica koja postajete, taj samo vaš mali hram koji gradite, treba da čuvate bezuslovnom ljubavlju, slušanjem i razumevanjem. To je novi put za nas, iako se ništa posebno ne menja u našim životima. Jedino što taj osećaj odgovornosti jača, sada prema nama samima, a sutra i prema našoj deci - ispričala je Nevena za “Gloriju”.

Nevena Ristić, Nevena Ristić Vukeš, Nevena Vukeš
foto: Printscreen

Nevena se proslavila ulogama u serijama "Vojna akademija" i "Švindleri", a bavi se fotografijom.

(Kurir.rs)

Bonus video:

02:55

Francuski glumac progovorio na srpskom jeziku

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track