SRBIJA JE LUDELA ZA VRELOM PLAVUŠOM IZ FILMA TOP GAN: Nekada imala VRELE scene sa Tomom Kruzom, a danas je niko više ne bi GLEDAO!
Foto: Profimedia

NEVEROVATNO

SRBIJA JE LUDELA ZA VRELOM PLAVUŠOM IZ FILMA TOP GAN: Nekada imala VRELE scene sa Tomom Kruzom, a danas je niko više ne bi GLEDAO!

Pop kultura -

Film "Top Gun: Maverick" je apsolutni hit na bioskopskim blagajnama širom sveta, ali samo su dve zevzde iz prvog filma u njemu - Tom Kruz i Val Kilmer (i to uz pomoć veštačke inteligencije koja mu je rekonstruisala glas).

Nema Čarli Belkvud, instruktorke letenja mladog Toma Kruza i njegove ljubavi, koju je glumila Keli Mekgilis (64). Scene koje su njih dvoje snimili neke su od najprovokativnijih filmskih scena 20. veka. Umjesto Čarli, Kruz sada ljubi Peni Bendžamin (Dženifer Koneli) koja se u prvom filmu usputno spominje kao "admiralova ćerka".

Keli Mekgilis
foto: Profimedia

Ali, ako se neko i nadao da će se Mekgilis pojaviti u filmu, to je demantovao reditelj Džozef Kosinski na samom početku snimanja. Rekao je da Mekgilis i Meg Rajan koja je takođe glumila u filmu, nisu uopšte bile tema razgovora prilikom dogovaranja o film. Tvrdio je da nije želio da se nastavak preterano bavi prošlošću.

Keli Mekgilis je, uz solidnu dozu sarkazma, prokomentarisala ovu i slične izjave.

U jednom intervjuu rekla je da je nikad nisu zvali oko nastavka "Top Guna", a ona misli da je to zato što je "stara, debela i izgleda primereno svojim godinama." Rekla je da je ne bi zvali jer odbija da ide na plastične operacije ili da oboji sedu kosu u plavu.

Na pitanje da li će pogledati "Top Gun: Maverick", rekla je da gledanje tog filma nije na njenom spisku stvari koje treba da uradi, ali ni na popisu stvari koje ne sme da radi.

Keli Mekgilis
foto: Profimedia

Mekgilis je80-ih bila velika zvezda - osim u Top Gunu, blistala je u "Svedoku" s Harisonom Fordom i "Optuženoj" s Džodi Foster. Zatim je 90-ih igrala u "Kontroli leta" i romantičnoj drami "Na prvi pogled" s Valom Kilmerom. Uloge su se nizale, ali ona je imala velike probleme i naglo se povukla da bi se rešila zavisnosti od narkotika i brinula se za svoje dve kćeri s bivšim suprugom Frdom Tillmanom.

Snimala je TV-filmove i serije, a nakon što je glumila u "The L Wordu", seriji koja prati grupu američkih lezbejki i sama je, 2009. godine objavila da je gej. Trenutno živi s partnerkom Melani Lis.

Top Gan
foto: Printscreen

Mekgilis je pričala i o borbi s zavisnošću i o pokušajima da se rešo napada panike. Koren problema bilo je silovanje koje je preživela tokom studija. Nikada se nije upotpunosti rešila straha i osećaja pretnje. Stvar je dodatno pogoršao napad koji je doživela pre nekoliko godina u kući. Od tada ima i dozvolu za nošenje pištolja.

Keli Mekgilis
foto: Profimedia

Među poslednjim projektima je serija "Dirty John" u kojoj je igrala od 2018. do 2020. Nedavno je dijgnostikovan poremećaj alfa-jedan-antitripsina, bolest koja uzrokuje oštećenje pluća i jetre, pa je zbog terapije odustala od daljih projekata.

(Kurir.rs/Ženablic)

Bonus video:

08:24

BRETELE JEDVA DRŽE GRUDI! Srpska glumica u nikad izazovnijem izdanju

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track