HTEO SAM DA STAVIM CEV SAČMARE U USTA I REPETIRAM: Stravična ispovest slavnog muzičara! Zbog DROGE sam bio U PARANOJI
Foto: Profimedia

OGOLIO DUŠU U DOKUMENTARCU

HTEO SAM DA STAVIM CEV SAČMARE U USTA I REPETIRAM: Stravična ispovest slavnog muzičara! Zbog DROGE sam bio U PARANOJI

Pop kultura -

Mašin Gan Keli u novom dokumentarcu govori o svojoj mentalnoj borbi, a na sve to je uticaja imala i glumica Megan Foks, koja je njegova verenica.

Verenik Megan Foks opet je napravio skandal u javnosti, ovaj put na žurki nakon koncerta u Medison Skver Gardenu. Problematičnoj zvezdi ovo nije prvi put da pravi incident.

Muzičar je u svom novom dokumentarcu progovorio o svojim najtežim životnim periodima i uznemirujućem telefonskom pozivu koji je uspostavio s Megan Foks, nedugo nakon smrti njegovog oca. Naime, Mašin Gan Keli je u novom filmu "Machine Gun Kelly's Life In Pink" otkrio da je imao vrlo mračan period nakon očeve smrti 2020. godine, a čak je i razmišljao o samoubistvu.

Mašin Gan Keli
foto: Printscreen Instagram

Nakon teškog životnog razdoblja, muzičar čije je pravo ime Kolson Bejker, objavio je album "Mainstream Sellout" ranije ove godine koji je dostigao prvo mesto na Billboard 200 listi. Dokumentarac o njegovom životu sada je dostupan za gledanje, a uključuje i Travisa Barkera i Megan Foks, kao i nastupe Helsi i Lila Vejna.

Mašin Gan Keli u dokumentarcu objašnjava da je nakon očeve smrti u julu 2020. bio potpuno sam i usamljen, dok je Megan Foks bila u Bugarskoj na snimanju filma.

Megan Foks, Mašin Gan Keli
foto: Profimedia

- Nisam izlazio iz svoje sobe i postajalo mi je sve tamno - rekao je.

- Počeo sam da dobijam divlju paranoju. Stalno sam postajao paranoičan da će neko doći da me ubije", dodao je.

U to vreme Mašin Gan Keli je rekao da je spavao s puškom pored svog kreveta.

- Jednog dana sam pukao. Nazvao sam Megan, koja je bila na setu u Bugarskoj, i rekao joj da nije sa mnom kad mi je najpotrebnija. Pričao sam joj da ludim, stavljam cev sačmarice u usta, repetiram i osećam se kao da imam bačvu u ustima. Megan me je slušala bez reči - ispričao je.

Megan Foks, Mašin Gan Keli
foto: Profimedia

Nakon tog trenutka, muzičar je rekao da je shvatio da treba da prestane s drogom, a pomogli su mu Foks i njegova 12-godišnja ćerka. One su mu rekle da ne žele više da razgovaraju s njim kroz veo. Na putu oporavka, Mašin Gan Keli sada živi trezvenim životom i tvrdi da je svoju naviku o drogama zamenio zdravijom zavisnošću...

- Osećam se kao da sam iskopao previše duboku rupu u tome i stvarno moram da se izvučem iz nje i iskopam više u ono što je najvažnije, a to je biti dobar otac - rekao je.

- Trenutno je moj lek po izboru sreća i predanost umetnosti, a ne predanost poroku za koji sam verovao da stvara umetnost. Preduzimam korake. Imao sam prvu terapiju prošlog četvrtka. To je prvi put da sam ikad rekao: "Hej, moram da razdvojim ovo dvoje ljudi", a to su Mašin Gan Keli i Kolson Bejker. Dihotomija je preintenzivna za mene - rekao je.

Dokumentarni film "Život u ružičastom" prikazuje uspon Mašina Gana Kelija u muzičkom biznisu i fokusira se na njegovo poreklo i odrastanje u Denveru. U režiji njegovog čestog saradnika Sema Kahila, "Machine Gun Kelly's Life in Pink" pokazuje sve detalje ove rok zvezde koja je zarobila srce zanosne Megan Foks...

Mašin Gan Keli verovatno se nije nadao da će se žurka završiti tako da je napušta s krvavim licem. Seksi glumica Megan Foks i njen verenik nakon koncerta u Medison Skver Gardenu u Njujorku, očekivano, nisu napustili žurku u najboljem raspoloženju.

Njihovo veče, čini se, nije ispalo onako kako su se nadali - reper je imao krvavo lice i poluzatvoreno oko. Šta se tačno dogodilo još nije poznato.

(Kurir.rs/ Net.hr)

Bonus video:

02:00

BRAVO ZA MLADE MUZIČARE, NA ULICI POPULARIŠU KLASIKU: Sviraju od Despasita do muzike iz Igre prestola

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track