HIROVITA DIVA: Isplivalo na površinu PRAVO LICE Dženifer Lopez! Evo šta je ZAHTEVALA da bi gostovala u emisiji! Van svake pameti!
Foto: Printscreen/ Youtube

RASKRINKANA

HIROVITA DIVA: Isplivalo na površinu PRAVO LICE Dženifer Lopez! Evo šta je ZAHTEVALA da bi gostovala u emisiji! Van svake pameti!

Pop kultura -

Australijska muzičarka Deni Minog prisetila se u sklopu svog poslednjeg intervjua jednog trenutka iz prošlosti, kada je koleginica Dženifer Lopez imala posebne prohteve za nastup u emisiji "Top of the Pops" još kasnih '90-ih.

Naime, Dženifer je odbila da učestvuje u emisiji ukoliko se njena svlačionica potpuno ne rekonstruiše. Zahtevi su uključivali da soba bude cela u belom, uključujući i nameštaj. Budući da se te 1999. ipak pojavila u popularnoj muzičkoj emisiji, može se zaključiti da su producenti i TV kuća učinili zatraženo, te potpuno obnovili sobu za Džej Lo.

Dženifer Lopez
foto: Profimedia

- Čujete stalno priče o "diva trenucima" svetskih zvezda, ali ja jednu zapravo mogu i da potvrdim. I ja sam bila u toj emisiji i rekli su mi da će nastupiti i Dženifer, te da je na putu prema tamo, ali na kraju je rekla svoje zahteve. Tada sam iskoristila situaciju i otišla da vidim kako izgleda njena soba za uređivanje. Pogledala sam svaki detalj. Jedino što mi nije bilo jasno je zašto bela boja. Svi izvođači koriste tonu šminke za lice i telo, kako tačno ide s tim na beli kauč - otkrila je Minog.

Dženifer Lopez
foto: Profimedia

Podsetimo, pre nekoliko nedelja Lopez je na Netfliksu objavila svoj dokumentarac u kojem otkriva kako je bilo probiti se na muzičku i glumačku scenu.

Rekla je da joj je kao devojci s latino korenima bilo izuzetno teško, te da se stalno borila s predrasudama, a mnogi su je odbijali zbog oblina koje tada nisu bile u trendu.

(Kurir.rs)

Bonus video:

03:16

SRBIN KOJI JE ODUŠEVIO DŽENIFER LOPEZ! Pojavio se u njenom spotu, a JEDNA STVAR ŠOKIRALA je sve! (KURIR TELEVIZIJA)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track