OTKRIVEN RAZLOG ZBOG KOG JE MUŽ KORTNI KARDAŠIJAN ZAVRŠIO U BOLNICI: Sumnja se da je za sve kriva kolonoskopija, a OVO su simptomi
Foto: Profimedia

SUPRUGA JE SVE VREME UZ NJEGA

OTKRIVEN RAZLOG ZBOG KOG JE MUŽ KORTNI KARDAŠIJAN ZAVRŠIO U BOLNICI: Sumnja se da je za sve kriva kolonoskopija, a OVO su simptomi

Pop kultura -

Muzičar Travis Barker hospitalizovan je zbog upale pankreasa, a lekari veruju da ju je izazvala kolonoskopija, prenosi TMZ, za koji su tu priču potvrdili brojni izvori bliski porodici.

Naime, Barker je u bolnici završio u teškom stanju koje je posledica upravo upale pankreasa, a uključuje mučninu, jak bol u stomaku i povraćanje.

Kortni Kardašijan, Trevis Barker
foto: Profimedia

Doduše, ne zna se tačno kad je bio na kolonoskopiji, ali izvori tvrde kako se tom pregledu podvrgnuo nedavno. Kako se već pisalo, Travisova supruga Kortni Kardašijan muzičara je odvezla u West Hills bolnicu, koja se nalazi u blizini njihove kuće, u utorak rano ujutru. Odatle je prevezen kolima hitne pomoći u medicinski centar Cedars-Sinai u Los Anđelesu, jednu od najboljih klinika u SAD.

Travisova ćerka Alabama na društvenim mrežama je objavila, ali ubrzo i izbrisala, očevu fotografiju na koji leži u bolničkom krevetu. S druge strane, bilo je prilično očito da muzičar trpi jake bolove i mučninu iz njegovog poslednjeg javljanja na društvenim mrežama. Naime, jedna od poslednjih objava na njegovom Tviter profilu je glasila: "Bože, spasi me".

Inače, Travis Barker i Kortni Kardašijan u braku su tek nešto više od mesec dana, a muzičareva supruga je uz njega sve vreme od kad je završio u bolnici.

(Kurir.rs)

Bonus video:

02:30

OVAKVU KIM KARDAŠIJAN NIKAD NISTE VIDELI Promenila sve na sebi, a na MET GALA svi gledali u GOLE GRUDI TOP MODELA (FOTO/VIDEO)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track