OGLASIO SE ADVOKAT BRUSA VILISA: Otkrio da li je OZLOGLAŠENI REDITELJ maltretirao bolesnog glumca! Radio uprkos teškoj dijagnozi
Foto: Profimedia

GLUMAC SE POVUKAO SA SCENE

OGLASIO SE ADVOKAT BRUSA VILISA: Otkrio da li je OZLOGLAŠENI REDITELJ maltretirao bolesnog glumca! Radio uprkos teškoj dijagnozi

Pop kultura -

Advokat Brusa VIlisa progovorio je o razlozima zbog kojih je glumac nastavio da radi uprkos tome što mu je dijagnostikovana afazija.

Za Los Angeles Time, Brusov advokat Martin Singer odgovorio je na optužbe da je reditelj Rendal Emet terao glumca na posao uprkos njegovim zdravstvenim problemima.

- Moj klijent je nastavio da radi nakon svoje medicinske dijagnoze jer je želeo da radi i mogao je da radi, baš kao i mnogi drugi s dijagnozom afazije koji su sposobni da nastave da rade - ispričao je.

Brus Vilis
foto: Profimedia

- Budući da se gospodin Vilis pojavio u tim filmovima, mogli su da se finansiraju. To je rezultiralo doslovno hiljadama ljudi koji su imali posao, a mnogi i tokom pandemije kovida - dodao je.

Vilis je glumio zajedno s Megan Foks u filmu "Midnight in the Switchgrass" kao agent FBI koji žuri da spasi svoju partnerku od serijskog ubice, s kojim su se susreli dok su istraživali lanac trgovine ljudima na Floridi.

Brus Vilis
foto: EPA / Will Oliver

Glumac je dovršio još pet filmova s Emetom pre nego što je ranije ove godine najavio povlačenje iz glume.

Podsetimo, Brusova porodica objavila je u martu da se glumac povlači iz svoje decenijama duge glumačke karijere nakon što mu je dijagnostikovana afazija, jezički poremećaj koji utiče na njegove kognitivne sposobnosti.

(Kurir.rs)

Bonus video:

00:28

TUŽNE VESTI IZ HOLIVUDA: Legendarni glumac Brus Vilis zbog bolesti napušta svet glume

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track