UHODIO POZNATU PEVAČICU, PA POTPUNO PODIVLJAO NA SUDU! Upadao joj u kuću i čekao je ispred, pa joj pretio: Već poznat policiji!
Foto: EPA/Dj Johnson

NEVEROVATNO

UHODIO POZNATU PEVAČICU, PA POTPUNO PODIVLJAO NA SUDU! Upadao joj u kuću i čekao je ispred, pa joj pretio: Već poznat policiji!

Pop kultura -

Džošua Kristijan (35) iz Bruklina optužen je da je uhodio pevačicu Tejlor Svift (32) u njenim domovima.

Pobesneo je tokom svog pojavljivanja pred sudom u subotu. Naime, ovaj čovek je zahtevao da mu se dozvoli da odustane od advokata kojeg je imenovao sud i da se sam zastupa.

Tejlor Svift, Dejvid Miler, tužba
foto: Profimedia

Optužen je da se 26. marta ušunjao kroz otključana vrata jedne od kuća Tejlor Svift u Njujorku i da mu je pretio preko interfona 12. juna. Bio je i u njenoj kući u Tenesiju, iako se ne zna datum. Kristijan je uhapšen u petak zbog uhođenja i kriminalnog upada u stan pevačice.

On je od ranije poznat policiji jer je uhapšen na Floridi zbog 'agresivne vožnje'. Proteklih nekoliko meseci vrebao je pevačicu. Prvo u njenoj rezidenciji u Njujorku, gde navodno poseduje nekoliko stanova. Stajao bi ispred njene kuće, vrebao je i čekao da se pojavi.

(Kurir.rs)

Bonus video:

00:53

BUDI STARLETA, SAMO ŠTO DALJE OD MENE! Izvorinka Milošević brutalno iskrena: Ne možeš biti i PEVAČICA I PRODAVAČICA LJUBAVI!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track