OVO MOŽE SAMO ADEL: Okupila BIVŠEG MUŽA i SADAŠNJEG DEČKA! Stoje jedan do drugog na njenom koncertu! Ova slika SVE GOVORI! (FOTO)
Foto: UnBoxPHD / SplashNews.com / Splash / Profimedia

BEZ SUJETE I LJUBOMORE

OVO MOŽE SAMO ADEL: Okupila BIVŠEG MUŽA i SADAŠNJEG DEČKA! Stoje jedan do drugog na njenom koncertu! Ova slika SVE GOVORI! (FOTO)

Pop kultura -

Čuvena Adel nastupila je pre dve večeri u Hajd parku u Londonu, održavši prvi koncert nakon petogodišnje pauze. A pored njene vitke linije i glasa, pažnju je prikao i detalj iz publike. U pitanju je prizor koji se retko sreće.

Dok je Adel pevala, u publici su bili i njen bivši i njen sadašnji partner, Sajmon Koneki i Pol Rič, i to jedan pored drugog. Iako je ovaj prizor lep i pokazuje u kakvom su zapravo odnosu, mora se priznati da nije baš uobičajeno da se bivši i sadašnji partner slažu i zajedno podržavaju bivšu odnosnu sadašnju partnerku.

Adel je sa Sajmonom bila u braku od 2018. do 2021. i sa njim ima sina Anđela. Prema njenoj molbi koju je sud u Los Anđelesu odobrio, detalji razvoda ostali su skriveni od javnosti. Ipak, s obzirom na to da bivši supružnici nisu potpisali predbračni ugovor, pretpostavlja se da su na ravne časti podelili 190 miliona dolara. O njihovom detetu zajedno brinu.

"Kada sam bila jako mlada, obećala sam sebi da ću, ako ikada budem imala svoju porodicu, sačuvati brak. Pokušavala sam da održim porodicu na okupu veoma dugo, a kada nisam uspela, razočarala sam se u sebe. Bila sam ubeđena da ću ja biti ta koja neće ponavljati iste greške", rekla je 2021. u emisiji Opre Vinfri i poručila:

Adel, Sajmon Konecki, Pol Rič
foto: MEGA / The Mega Agency / Profimedia

"Verujem da mi je Sajmon spasio život. Stabilnost koju su mi on i Anđelo dali niko drugi nije mogao. Naročito u tom delu života jer sam bila jako mlada. Vrlo lako sam mogla da krenem stranputicom i da postanem autodestruktivna zbog svega što mi se dešavalo. On je ušao u moj život i bio je stabilan, najstabilnija osoba koju sam imala u svom životu. Čak i u ovom trenutku bih mu poverila svoj život bez problema".

Adel je nakon razvoda transformisali svoj izgled, pa je bilo čak i zluradih komentara da ju je razvod odnosno život bez Sajmona prolepšao. Kako vidimo, on je i dalje prisutan u njenom životu, a biće dugo uz nju i Rič, makar sudeći po natpisima o njihovoj idiličnoj vezi.

Inače, Koneki je na koncert došao u društvu nove partnerke.

(Kurir.rs/ Blic žena)

Bonus video:

03:25

NADA MACURA OTKRILA NEPOZNATE DETALJE: Da mi bivši muž nije ostavio stan bila bih podstanar

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track