TUGA! MUŽA POZNATE GLUMICE UDARIO GROM: Preminuo na putu ka bolnici! Imao je samo 33 godine! Poruka njene prijateljice SLAMA SRCE!
Foto: PLANET PHOTOS / Planet / Profimedia

TRAGEDIJA

TUGA! MUŽA POZNATE GLUMICE UDARIO GROM: Preminuo na putu ka bolnici! Imao je samo 33 godine! Poruka njene prijateljice SLAMA SRCE!

Pop kultura -

Vil Frend, suprug zvezde serije "One Tree Hill", Bevin Prins, umro je u 34. godini nakon što ga je udario grom. Tragični incident se dogodio u nedelju na brodu u blizini ostrva Mansonboro u Severnoj Karolini, stoji u izveštaju. Lokalni mediji navode kako su zaposleni hitne pomoći odmah krenuli s oživljavanjem, ali preminuo je u kolima na putu prema bolnici.

Tragedija je navela nautičare i stručnjake za zaštitu od udara groma da apeluju na ljude i upozore koliko je opasno biti na vodi ili na plaži tokom oluje.

Inače, Vil i šest godina starija Bevin venčali su se 2016 godine, a ona je slavu stekla upravo ulogom u hit seriji, gde glumi Bevin Mirski.

Nakon tragedije, Bevinina najbolja prijateljica Odet Anejbl na Instagramu je uputila poslednji pozdrav Vilu, uz niz zajedničkih fotografija. U svom postu je, između ostalog, napisala:

"Nezamisliva se stvar dogodila i moramo reći zbogom još jednom prijatelju". Otkrila je kako se oseća nestvarno jer mora da piše takav post i rekla je kako je bilo sasvim normalno biti hiljadama kilometara udaljena od svoje najbolje prijateljice znajući da je ona s njim. Nadalje mu se zahvalila za dar koji je dao svima koji su ga poznavali, te dodala:

"Bio si savršen za nju na svaki mogući način. Podržavao njene snove, učinio je da se oseća bitnom, obožavao ju je svakim delićem svoje duše i zauvek ću biti zahvalna što sam svedočila takvoj ljubavi".

U nastavku je Odet napisala kako joj se srce slamalo dok je razgovarala s najboljom prijateljicom koja je izgubila ljubav svog života, a uz to, svet je izgubio jednu stvarno, stvarno dobru osobu.

"Znam da ćeš i dalje biti s njom i svojom predivnom braćom i porodicom, kao i porodicom Prins. I svi ćemo osećati kako širiš svetlo i ljubav kroz svakoga koji je imao sreću da te dovoljno poznaje", zaključila je.

(Kurir.rs)

Bonus video:

14:33

Glumica Ljubinka Klarić o ulozi Cvete u seriji Klan

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track