NIK KEJV ODUŠEVIO PUBLIKU! Drugo veče Exita okupilo svet na Petrovaradinskoj tvrđavi: Atmosfera neverovatna! (VIDEO/FOTO)
Foto: Zorana Jevtić

NEVEROVATNO

NIK KEJV ODUŠEVIO PUBLIKU! Drugo veče Exita okupilo svet na Petrovaradinskoj tvrđavi: Atmosfera neverovatna! (VIDEO/FOTO)

Pop kultura -

Drugo veče Exita je počelo, a veliki broj fanova zaputio se ka kapiji Petrovaradina gde će i večeras imati prilike da slušaju fantastičnu muziku.

Daleko veći broj ljudi danas se kreće u pravcu Petrovaradinske tvrđave iz pravca centra Novog Sada. Mejn stejdž primetno je puniji nego u istovreme prethodnog dana. Očitavanje ulaznica vrši se neometano i bez većeg zadržavanja, dok je par metara dalje na pretresu zadržavanje između pet i deset minuta.

00:15

Gužva na ulazu Petrovaradinske tvrđave

Na glavnoj bini Exita večeras nastupa Nik Kejv, a fanovi iz celog sveta sjatile su se u Novi Sad samo da bi njega čulI.

1 / 16 Foto: Zorana Jevtić

Čini se da je Kejv opravdao poverenje, te se prema slikama može videti da publika u njegovim hitovima uživa kao i svaki put do sad. Kako je sve to izgledalo možete da vidite u foto galeriji u okviru teksta.

(Kurir.rs)

Bonus video:

02:20

EVO ŠTA ESTRADA MISLI O RAZVODU KARLEUŠE I DUŠKA! Jedna estradna pevačica potkačila Jelenu: Ona se već tri godine razvodi!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track