01:52

DVE PLAVUŠE RAZBESNELE SRBIJU SNIMKOM: Ako muško vozi auto do 6.000 evra to je KATASTROFA?

POKRENULE LAVINU

SRAMOTA JE ZA KOLIKO MOJI RODITELJI RADE, A JA ZARAĐUJEM 4.000 € MESEČNO: Ko su plavuše koje su razbesnele Srbiju na TikToku

Pop kultura -

Na društvenim mrežama je nastao haos zbog viralnog TikTok snimka dveju devojaka koje komentarišu muškarce i njihove osobine. I tu ne bi bilo ništa sporno da u jednom delu videa nisu muškarce koji voze automobil ispod 6.000 evra ocenile kao nedovoljno vredne.

- 10 je, ali vozi auto do 6.000 evra? - pita jedna tiktokerka drugu da oceni koliko to smanjuje "ocenu" muškarcu.

- Osmica - zaključuje druga, a u nastavku dodaju da nikada ne bi bile sa muškarcem koji ne vozi, ili nema položeno.

Ovi njihovi komentari počeli su masovno da se dele po društvenim mrežama, gde su naišli na veliku osudu.

Mnogi su se usput pitali ko su uopšte njih dve, na osnovu čega su popularne i zašto je njihovo mišljenje relevantno.

U pitanju su influenserke Vanja Veljić poznatija kao Va Vana i Biljana Petrović poznatija kao Bikssi. Va Vana i Bikssi su inače najbolje drugarice.

Va Vana je 2014. godine, još kao 15-godišnjakinja počela da snima videe za Jutjub, te je tako stekla popularnost među mlađom publikom, pretežno tinejdžerkama.

Danas ima 23 godine, a tema njenih vlogova su uglavnom nega i lepota. Va Vana je vremenom stekla ogromnu bazu fanova, te tako na Jutjubu ima skoro 270 hiljada pretplatnika, dok je na Instagramu prati preko 350 hiljada ljudi. Na TikToku takođe ima milionske preglede.

Va Vana je svojevremeno na Blic Poligrafu progovorila o svojoj, ali i o zaradi svojih roditelja.

"Ja ne mogu da zaradim više od 4.000 evra mesečno... Sramota je, znam za koliko moji roditelji rade", iskreno je rekla ona.

Njena manje popularna koleginica iz videa je Biljana Petrović Bikssi, koja je u ovaj svet ušla pre nešto manje od godinu dana. Bikssi ima 18 godina i njena omiljena platforma za kreiranje sadržaja je TikTok, gde je i najpopularnija.

Bikssi na Jutjubu ima 63 hiljade pretplatnika, na Instagramu je prati 115 hiljada ljudi, dok na TikToku ima milionske preglede.

(Kurir.rs)

Bonus video:

01:00

NIJE U REDU DA SE JA TOLIKO KOMENTARIŠEM, A NE MLADENCI: Lea Stanković stavila tačku na polemiku o HALJINI koju je nosila kao kuma

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track