ZLOGLASNI INTERVJU PRINCA ENDRUA BIĆE PRETOČEN U FILM: Svi pričaju da će ga glumiti OVAJ holivudski zavodnik, a on se pravi lud
Foto: EPA-EFE/WILL OLIVER

Nije mu svejedno

ZLOGLASNI INTERVJU PRINCA ENDRUA BIĆE PRETOČEN U FILM: Svi pričaju da će ga glumiti OVAJ holivudski zavodnik, a on se pravi lud

Pop kultura -

Sada već ozloglašeni intervju princa Endrua za BBC, u kojem je govorio o svom prijateljstvu sa osuđenim (i pokojnim) seksualnim prestupnikom Džefrijem Epstajnom, ali i optužbama koje su stigle i na njegov račun biće ekranizovan.

0483328353, princ Endru, Velika Britanija, kraljevska porodica
foto: Profimedia

Scenarista je već odabran, to je Piter Mofet, koji je ostvario veliki uspeh prošle godine sa Brajanom Krenstonom i filmom "Vaša čast". Zanimljivo je da se britanski glumački plemić Hju Grant već pominje kao nosilac glavne uloge, ali on kaže da o tome "nema pojma".

Hju Grant
foto: Profimedia

U intervjuu sa voditeljkom Emili Mejtlis, princ Endru je takođe razgovarao o svom prijateljstvu sa Gislen Maksvel, koja je osuđena na 20 godina zatvora jer je pomagala Epstajnu u zlostavljanju mladih devojaka.

0235591920, Gislejn Maksvel, princ Endru, Virdžinija Roberts, Džefri Epstajn, Gilejn Maksvel
foto: Profimedia

Vojvoda od Jorka je negirao da je imao seks sa tada 17-godišnjom devojkom - Virdžinijom Žufre - rekavši da je bio u Pizza Ekspresu u Vokingu na dan kada je trebalo da se dogodi njihov susret. Međutim, niko mu ne veruje jer postoje njegovi snimci sa maloletnim devojkama i inkrimisanim seksualnim predatorima.

Inače, nakon intervjua koji je na BBC prikazan 2019. godine i koji je zapanjio svet, njegova majka kraljica Elizabeta II je bila primorana da vojvodi od Jorka oduzme sve kraljevske dužnosti. On je takođe bio odsutan tokom njenog Platinastog jubileja prošlog meseca.

Princ Endru, Kraljica Elizabeta, Džefri Epstajn
foto: AP / New York State Sex Offender Registry, EPA / Neil Hall, EPA/David Mariuz

Lighthouse Film & Television, producentska kuća koju su pre dve godine pokrenuli Hilari Salmon, Radford Nevil i Nik Bets, trebalo bi da produciraju film za koji se unapred tvrdi da će imati nesvakidašnju gledanost, u šta malo ko danas sumnja.

Potvrđeno je i da će snimanje uskoro početi, najverovatnije u novembru, kada se odabere režiser i obavi izbor glavnih glumaca, na čelu sa Hju Grantom.

Hju Grant
foto: Profimedia

Međutim, na Tviteru Hju Grant tvrdi da „nikada nije čuo za to“, što mnogi tumače kao želju glumca da izbegne ulazak u kožu omraženog princa i zadrži plemićku titulu.

Kurir.rs/Irish Post

Bonus video:

01:02

Princ Filip i princeza Danica u Hramu Svetog Save

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track