RIKI MARTIN OPSEDAO KUĆU SVOG NEĆAKA, NIJE MOGAO DA PREBOLI RASKID?! Detalji teških optužbi protiv pevača, a evo šta on kaže
Foto: Mickael Chavet / Zuma Press / Profimedia

SKANDAL POTRESA SVET

RIKI MARTIN OPSEDAO KUĆU SVOG NEĆAKA, NIJE MOGAO DA PREBOLI RASKID?! Detalji teških optužbi protiv pevača, a evo šta on kaže

Pop kultura -

Riki Martin suočen je s teškim optužbama. Naime, njegov 21-godišnji nećak Denis Jadijel Sančez, kako piše Daily Mail, pozivajući se na špansku Marcu, optužio je pevača za incest, a ako se to dokaže, 50-godišnji muzičar bi mogao da dobije i do 50 godina zatvora.

Martin je inače početkom jula dobio zabranu prilaska Sančezu zbog porodičnog nasilja u Portoriku, ali identitet žrtve nije bio poznat. Njegov brat, Erik Martin, u međuvremenu je kao navodnu žrtvu identifikovao pevačevog nećaka, Denisa Jadijela Sančeza, piše Marca. Situacija je potpuno bizarna jer je Martin navodno optužen za "fizičke i psihičke napade" na Sančeza tokom njihove sedmomesečne veze, koja je prekinuta pre otprilike dva meseca.

Riki Martin
foto: Printscreen Instagram

Martinov predstavnik za javnost već je te prve navode o zlostavljanju u izjavi za People nazvao potpuno lažnim i izmišljenim.

Pevač koji je od 2017. u braku s Džvanom Josefom, s kojim ima četvoro dece, trebao bi da se pred portorikanskim sudom nađe već 21. juna.

Tužitelj, za kojeg se veruje da je Sančez, zabranu prilaska pevaču zatražio je 1. juna, prema zakonu o obiteljskom nasilju u Portoriku i tim nalogom je Martinu zabranjeno kontaktiranje ili zvanje podnositelja tužbe, koji navodno strahuje za svoju sigurnost.

Prema tom sudskom nalogu, u koji je imao uvid portorikanski list El Vocero, Martin i Sančez raskinuli su pre dva meseca, nakon sedam meseci veze.

Sančez tvrdi da Martin nije prihvatio njihov raskid i da je viđen kako luta u blizini njegove kuće u najmanje tri navrata, tvrdi El Vocero. Takođe, navodi se da je Martin konzumirao velike količine alkohola i droge.

Pevačevi advokati, nastavlja Daily Mail, odbacili su optužbe i pripremaju obranu protiv Sančeza, kog je navodno nedavno odala jedna žena nakon što ju je takođe navodno maltretirao i pretio joj da će joj uništiti život.

Martinov advokatski tim rekao je za Daily Mail da se tužitelj bori s dubokim mentalnim zdravstvenim problemima i odmah je odbacio odvratne optužbe.

"Riki Martin, naravno, nikada nije bio i nikada ne bi bio upleten u bilo kakvu seksualnu ili romantičnu vezu sa svojim nećakom. Ta ideja nije samo neistinita, nego je i odvratna. Svi se nadamo da će ovaj čovek dobiti pomoć koja mu je hitno potrebna. Ali, najviše od svega, radujemo se odbacivanju ovog groznog slučaja čim sudija počne da sagledava činjenice", rekao im je advokat Martin Singer.

Erik Martin ponovio je tvrdnju advokata, rekavši za Latin Post da njegov nećak pati od mentalnih problema i da je vrlo siguran da njegov mladi rođak nije govorio istinu.

Martinov predstavnik potvrdio je za Daily Mail sinoć da je tužitelj biološki rođak pevača.

Inače, ono što je vrlo zanimljivo jeste kako podnositelj zahteva za zabranu prilaska nije kontaktirao policiju, što bi onda uključivao angažman tužitelja da utvrde ima li dovoljno dokaza za podizanje optužnice. Umesto toga, zahtev je otišao pravo na sud. Portorikanski zakon vrlo ozbiljno shvata optužbe za incest. Ako se potvrdi navodna romansa Martina i Sančeza, pevač bi zbog toga mogao da dobije i do 50 godina zatvora.

Riki Martin se 3. juna osvrnuo na optužbe na Tviteru.

Riki Martin, Džvan Josef
foto: Profimedia

"Zaštitni nalog izdat protiv mene temelji se na potpuno lažnim optužbama, pa ću kroz sudski proces odgovoriti s činjenicama i dostojanstvom koje me karakteriše. Budući da se radi o pravnom predmetu koji je u toku, u ovom trenutku ne mogu davati detaljne izjave. Zahvalan sam na bezbrojnim porukama solidarnosti i primam ih svim srcem", napisao je Martin. Dodatne izjave u vezi s optužbama nije davao.

(Kurir.rs/ Jutarnji.hr)

Bonus video:

00:49

HRVATSKI PEVAČ OBEZNANJEN SE VALJAO PO BINI Obezbeđenje moralo da reaguje i izvede ga

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track