SINČIĆ (4) SE POIGRAO MOBILNIM TELEFONOM I UKLJUČIO KAMERU: Svom slavnom ocu napravio NEVIĐENI skandal jednim potezom, BLAM! FOTO
Foto: Printscreen/Instagram

au

SINČIĆ (4) SE POIGRAO MOBILNIM TELEFONOM I UKLJUČIO KAMERU: Svom slavnom ocu napravio NEVIĐENI skandal jednim potezom, BLAM! FOTO

Pop kultura -

Veoma neprijatnu situaciju je doživeo je bivši NFL igrač Erik Deker.

Naime, njegov četvorogodišnji sin uzeo je njegov mobilni, poigrao se s njim i usput, namerno ili ne, uključio kameru na njemu i napravio nekoliko simpatičnih selfija, ali i napravio veliku grešku.

Sin je fotografisao sebe, ali u pozadini je bio i njegov otac koji se kupao u tuš kabini. Sin je fotografije postavio na internet, gde su bile javne nekih 30 minuta pre nego što su uklonjene.

Porodični prjatelj upozorio suprugu NFL zvezde: "Ne mogu da prestanem da se smejem, Džesi. Nisam siguran da li znaš da dečak ima njegov mobilni telefon, ali najbolje je da mu ga oduzmeš."

Erik Deker
foto: Printscreen/Instagram

Otac je komentarom neugodnu situaciju prebacio na šalu i odgovorio da je vreme da promeni lozinku na mobilnom telefonu.

"Vreme je da promenim lozinku... toliko o tome što sam dopustio Forestu da gleda "Osvetnike" dok se ja tuširam".

Deker je inače bivša NFL zvezda koju na Instagramu prati preko milion ljudi, a zajedno sa suprugom Džesi je znao ranije da objavljuje svoje golišave fotografije, ali u svrhu naslovnica za magazine.

Sada živi mirnim porodičnim životom daleko od medija i prepunih NFL stadiona, međutim, sin ga je definitivno vratio u sam centar medijske pažnje.

Erik Deker
foto: Printscreen/Instagram

(Kurir.rs)

Bonus video:

02:55

Francuski glumac progovorio na srpskom jeziku

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track