ILONU MASKU SE RUGALI ZBOG IZGLEDA BEZ MAJICE: Uporedili ga s BELOM TEHNIKOM! Najbogatiji čovek na svetu ima poruku za HEJTERE!
Foto: ThePhotOne / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

UZVRATIO IM U SVOM STILU

ILONU MASKU SE RUGALI ZBOG IZGLEDA BEZ MAJICE: Uporedili ga s BELOM TEHNIKOM! Najbogatiji čovek na svetu ima poruku za HEJTERE!

Pop kultura -

Nakon što je nedavno uslikan kako bez majice uživa na letovanju ploveći jahtom oko grčkog ostrva Mikonos, korisnici društvenih mreža širom sveta imali su štošta da kažu da račun izgleda Ilona Maska. Najbogatiji čovek na svetu na to ipak nije ostao imun.

Ilon Mask je nakon brojnih reakcija objavio tvit kojim poziva na "slobodu bradavica".

"Ha-ha... možda bi trebalo češće da skidam majicu... Sloboda bradavicama", napisao je Mask u objavi dodavši kako više nije na letovanju, već da se vratio u fabriku.

Ovo je usledilo je kao reakcija na komentare na društvenim mrežama koji su bili podrugljivi zbog boje njegovog tena.

Ilon Mask
foto: ThePhotOne / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

"Nadamo se da je stavio kremu s visokim faktorom", "Lik je bela tehnika", "Ko ne bi imao dete s ovim čovekom", bile su maliciozne fore hejtera.

Inače, nedavno je u javnost procurila informacija da je Ilon Mask u novembru prošle godine u tajnosti dobio blizance s direktorkom u svojoj kompaniji.

Šivon Zilis
foto: TWITTER / Planet / Profimedia

Iako se imena i pol blizanaca još uvek drže u tajnosti, u aprilu ove godine roditelji su zatražili da se imena novorođenčadi promene tako da imaju očevo prezime i sadrže majčino prezime kao deo srednjeg imena.

Majka blizanaca Ilona Maska je izvesna Šivon Zilis rođena u Kanadi, koja je zainteresovana za veštačku inteligenciju, biološku inteligenciju, te sve što postoji između i izvan toga.

(Kurir.rs)

Bonus video:

00:46

Ilon Mask izabran za ličnost godine magazina Tajm!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track