PLASTIČNE OPERACIJE SU JE TRAJNO DEFORMISALE: Godinama je zbog toga niko nije video, a sad je dobila DRUGU ŠANSU! Evo kako izgleda
Foto: Profimedia

BILA JE NAJLEPŠA ŽENA NA SVETU

PLASTIČNE OPERACIJE SU JE TRAJNO DEFORMISALE: Godinama je zbog toga niko nije video, a sad je dobila DRUGU ŠANSU! Evo kako izgleda

Pop kultura -

Jedna od najlepših manekenki na svetu, Linda Evanđelista, godinama se skrivala od javnosti nakon što joj je od operacije zamrzavanja masnih ćelija telo napravilo kontraefekat i naglo se ugojila.

Od 2016. godine Lindu nismo mogli da vidimo u javnosti, a nije učestvovala ni u jednoj modnoj kampanji.

Nedavno je odlučila da napravi veliki iskorak i konačno ispriča svoju priču, a sada je bila model i u novoj kampanji za poznati brend visoke mode.

Linda Evanđelista
foto: Elder Ordonez / SplashNews.com / Splash / Profimedia

Linda se pojavila na brojnim plakatima na kojima pozira s torbicama i sunčanim naočarama brenda, a lice joj je na fotografijama vidno zategnutije od onog na fotografijama paparaca koji je sada neumorno prate ulicama otkako se ponovo pojavljuje u javnosti.

Manekenka je vest podelila na svom Instagram profilu, a mnogi pratioci su oduševljeni njenim povratkom.

''To, Linda!'', ''Konačno!'', ''Predivna si, samo hrabro'', neki su od komentara.

Nakon šest godina pauze, Linda se vraća modnoj industriji i nastavlja svoj put koji je 90-ih godina stvarao i te kako svetlu budućnost za ovu manekenku.

2016. godine manekenka se podvrgnula operaciji zamrzivanja masnih ćelija na telu, a nakon toga navela je kako će zbog toga neko vreme izgledati izobličeno.

Linda Evanđelista
foto: Profimedia

Naime, tretman je pošao po zlu, pa umesto da je njene masne ćelije smanjio, tretman je ćelije povećao, zbog čega je Linda izgledala nateklo, a potom je na Instagramu objavila kako će se dugoročno povući iz javnosti.

''Mojim pratiocima koji su se pitali zašto nisam radila dok su karijere mojih kolega napredovale, razlog je taj što sam bila brutalno unakažena Zeltiqovim postupkom CoolSculpting, koji je učinio suprotno od onoga što je obećavao'', napisala je tada.

Linda Evanđelista
foto: Profimedia

''Povećao je, a ne smanjio moje masne ćelije i ostavio me trajno deformisanom nakon što sam prošla dve bolne, neuspešne korektivne operacije. Ostala sam, kako su mediji opisali, neprepoznatljiva."

(Kurir.rs)

Bonus video:

03:13

400 KUBIKA U GRUDIMA! Sindi OTVORENO o plastičnim operacijama! Evo šta je sve DORADILA! (KURIR TELEVIZIJA)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track