SLAVNA GLUMICA KOJA JE U VEZI SA ŽENOM VEĆ 54 GODINE, ŠOKIRALA IZJAVOM O S*KSU: Dugo nisam nikog zadovoljila jer imam LOŠA KOLENA
Foto: Image Capital Pictures / Film Stills / Profimedia

ISKRENA DO SRŽI

SLAVNA GLUMICA KOJA JE U VEZI SA ŽENOM VEĆ 54 GODINE, ŠOKIRALA IZJAVOM O S*KSU: Dugo nisam nikog zadovoljila jer imam LOŠA KOLENA

Pop kultura -

Glumica iz filmova o Hariju Poteru, 81-godišnja Mirijam Margolis, gostovala je na jednom australijskom radiju, gde je odgovarala na razna pitanja, između ostalog i na to s koliko je žena imala odnose.

Britanska glumica, koja je od 1967. godine u vezi s istoričarkom Heder Saderland, rekla je za "The Kyle and Jackie O Show" kako daje prednost kvalitetu nad kvantitetom kad su ljubavni odnosi u pitanju.

Mirijam Margolis
foto: Ken McKay/ITV / Shutterstock Editorial / Profimedia

Nakon što je saznao da je Margolis gej i da je s istom ženom 54 godine, voditelj Kajl Sandilands ju je upitao: "S koliko si žena bila?"

- Iskreno, ne znam - odgovorila je.

- Ne brojim. Kada si usred seksualnog čina, ne razmišljaš s kim si to sve radio. Volim kvalitet, a ne kvantitet - rekla je glumica najpoznatija po ulozi profesorke travarstva, Pomone Spraut u serijalu filmova o Hariju Poteru.

Glumica je svojim odgovorom šokirala Sandilandsa i njegovu koleginicu Džeki Ohenderson otkrivši da oralni seks više nije na njenom repertoaru.

- Dugo nisam nikoga seksualno zadovoljila jer imam loša kolena - izjavila je.

Margolis je istakla kako je izrazito srećna sa svojom partnerkom, otkrivši da tajna njihove duge veze leži u tome što ne žive zajedno.

- Ona živi u Amsterdamu, a ja u Londonu. Zajedno smo veći deo godine, koliko god možemo - rekla je.

- Ona je profesionalna žena, ja sam profesionalna žena i naše karijere su nam važne - naglasila je, te dodala kako imaju vrlo dobar život pun ljubavi, te da je jednostavno obožava.

(Kurir.rs/ Jutarnji.hr)

Bonus video:

01:42

JELENA GAVRILOVIĆ PREPLAKALA KONCERT: Glumica otkrila šta joj je nateralo suze na oči STVARNO SMO ZASLUŽILI TAKAV JEDAN KONCERT

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track