BRED PIT OTKRIO ZAŠTO JE NOSIO SUKNJU NA PREMIJERI FILMA I JOŠ VIŠE NAS JE ZBUNIO: Njegov odgovor baca u rebus, a evo šta je rekao
Foto: Profimedia

NESVAKIDAŠNJE

BRED PIT OTKRIO ZAŠTO JE NOSIO SUKNJU NA PREMIJERI FILMA I JOŠ VIŠE NAS JE ZBUNIO: Njegov odgovor baca u rebus, a evo šta je rekao

Pop kultura -

Bred Pit, kao jedan od najpoželjnijih muškaraca na svetu svih vremena, nedavno se na premijeri filma "Bullet Train" u Berlinu pojavio u suknji i tako zapanjio svetsku javnost.

Kako je to izazvalo ogromnu pažnju, paparaci su ga u stopu pratili, a društvene mreže se danima nisu smirivale. S obzirom na sve ovo, Bred Pit je odlučio da objasni zbog čega se opredelio baš za suknju kao odevni predmet na crvenom tepihu.

Bred Pit
foto: Profimedia

Na pitanje novinara zašto se tako obukao, glumac je dao potpuno neobičan i neočekivan odgovor, te nas je tako još više zbunio.

- Ne znam! Svi ćemo umreti, pa hajde da zakomplikujemo sve.

Na premijeri u Los Anđelesu nije nosio suknju, već šljampavo zeleno odelo sa plavozelenom majicom ispod i jarkožutim sportskim patikama.

Bred Pit
foto: Profimedia

Podsetimo, Bred je 2004. izjavio da je siguran da će muškarci jednog dana imati suknje u svom garderoberu.

- Muškarci će sledećeg leta nositi suknje. To je moje predviđanje i najava. Film odgovara pripadnicima oba pola. Želeli smo realizam, a Grci su u tom periodu stalno nosili suknje - rekao je tada Bred.

(Kurir.rs)

Bonus video:

18:07

Od vojnika Armije BiH preko narkomana do pokajnika ŠTUKAN: Bred Pit i Andželina Džoli su mi DALI IDEJU

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track