RASKID KIM KARDAŠIJAN JE IZLAŽIRAN?! Svi misle da je to MASLO NJENE MAJKE, a evo šta se krije iza svega! Hoće da zataškaju BRUKU!
Foto: MEGA / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

OD NJIH NIŠTA NE MOŽE DA IZNENADI

RASKID KIM KARDAŠIJAN JE IZLAŽIRAN?! Svi misle da je to MASLO NJENE MAJKE, a evo šta se krije iza svega! Hoće da zataškaju BRUKU!

Pop kultura -

Nekad najomraženija članica porodice Kardašijan, Kloi Kardašijan, i njen bivši partner, košarkaš Tristan Tompson, postali su roditelji svog drugog deteta, javlja magazin People.

Kloi i Tristanu sina je rodila surogat majka, a vest o drugoj trudnoći izašla je u javnost u julu ove godine, nakon čega je Kloi bila meta ismevanja i oštrih kritika na internetu.

Kloi Kardašijan
foto: BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Naime, Tristan i Kardašijanka već godinama svoju vezu drže na tankom ledu, a za sve je kriv Tristan, koji je Kloi prevario nebrojeno puta, a ona mu je svaki put oprostila. Iako niko ne zna šta će Kloi na kraju odlučiti i koliko će dugo trajati njihova ljubavna agonija, par trenutno nije zajedno, a vest kako uprkos svemu čekaju drugo zajedničko dete šokirala je javnost.

''Ne poštuje sebe... Ne znam kako je ovo mogla da dozvoli nakon toliko razočarenja'', glase komentari na Tviteru.

Kloi Kardašijan, Tristan Tompson
foto: Profimedia

Par već ima jedno dete, ćerkicu Tru, a na sam dan njenog rođenja Kloi je saznala za partnerovo neverstvo putem društvenih mreža.

A da novostima u porodici Kardašijan nema kraja, potvrdila je to i Kim Kardašijan, koja je baš u isto vreme odlučila i da prekine vezu s partnerom Pitom Dejvidsonom.

Kris Džener
foto: Printscreen/Instagram

Kim i Pit bili su zajedno devet meseci, a iako su ove vesti tek nedavno odjeknule društvenim mrežama, pratioci su već sigurni da je ovo samo još jedno maslo njihove poznate majke Kris Džener, te da su Kim i Pit raskinuli kako bi preusmerili pažnju s Kloi i odbranili je od ponovnih napada nakon rođenja sina.

(Kurir.rs)

Bonus video:

00:11

KIM KARDAŠIJAN MORA DA PRESTANE: Pratioci zgroženi novim snimkom, da li je moguće da se u OVO UVUKLA?! (VIDEO)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track