BAŠ GA PRETERA: Kanje Vest je OVAKO proslavio raskid bivše supruge Kim Kardašijan i Pita Dejvidsona, FANOVI GA POPLJUVALI!

Au!

BAŠ GA PRETERA: Kanje Vest je OVAKO proslavio raskid bivše supruge Kim Kardašijan i Pita Dejvidsona, FANOVI GA POPLJUVALI!

Pop kultura -

Kanje Vest se našao na udaru kritike zbog lažne naslovne strane Njujork tajmsa na kojoj je objavljena 'smrt' Pita Dejvidsona, samo dva dana nakon što se zvezda SNL-a rastala od njegove bivše žene Kim Kardašijan.

I njegovi fanovi su zaključili da neprikladna objava na Instagramu "zaista nije u redu".

Kanje Vest
foto: Instagram

Kanje (45) je objavio na svom Instagram profilu sliku na kojoj piše: 'Skat Dejvidson je umro u 28 godini' – proslavljajući “mrtvu vezu” Pita (28) i Kim (41).

Dok su neki fanovi bili zabavljeni objavom, odnosno referencom Kid Cudi, drugi su prozvali Kanjea. U komentarima su mu poručili da objavu pod hitno izbriše.

Ovo se dogodilo nakon što su Kim i Pit u subotu najavili šok raskid nakon devetomesečne romanse, a Kanje je I ranije bio prozivan zbog toga što je prezrivo govorio u prošlosti o svom nasledniku.

Fanovi pišu da “Ovo nije ni smešno”, “Nije kul čoveče”, “Budi bolji od ovoga”, da si bolji od ovoga!”, poručuju mu da je sramotan, da prestanite sa ovim glupostima i fokusira se na svoj zanat i decu!

Kim Kardašijan, Pit Dejvidson
foto: Profimedia

- Ovaj dečak ima samo 28 godina! Ako želite bilo koga da trolujete, trolujte sebe jer ste se oženili tom plastikom i upao u taj porodični rov. Odrasti! Da se ovako nešto nikako ne sme više tolerisati, poruka je i brojnih drugih komentatora.

Kim i Vest su se venčali 2014. ali je ona podnela zahtev za razvod. Počela je da se zabavlja sa Pitom Dejvidsonom, ali je par u subotu objavio da su se razišli nakon devet meseci.

Insajder je rekao za Daily Mail da su odlučili da budu samo prijatelji, navodeći zahtevne rasporede i velike udaljenosti dok Pit radi na projektu u Australiji, dok je Kim u SAD.

Pit Dejvidson, Kim Kardašijan
foto: Profimedia

Pit je, naime, proveo mesece snimajući film Čarobnjaci u Australiji, gde ga je Kim posetila u julu – bili su na romantičnom odmoru. Međutim, njihov luksuzni boravak u raskošnoj 'eko kućici' sa pet zvezdica u džungli očigledno nije bio dovoljan da spase vezu para.

(Kurir.rs/Daily Mail)

Bonus video:

02:25

KAKVA BOMBETINA! KRATKA HALJINICA I GRUDI NA IZVOLTE: Glumica se pojavila u emisiji u nikad VRELIJEM izdanju, raspametila MUŠKARCE

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track