ANTIKRALJEVSKO VENČANJE: Megan i Hari će se ponovo reći DA „na ceremoniji buđenja“, POGODITE KO NEĆE BITI NA LISTI GOSTIJU?!
Foto: Profimedia

Peru ruke od krune

ANTIKRALJEVSKO VENČANJE: Megan i Hari će se ponovo reći DA „na ceremoniji buđenja“, POGODITE KO NEĆE BITI NA LISTI GOSTIJU?!

Pop kultura -

Nakon što su u maju proslavili četvrtu godišnjicu braka, Megan Markl i princ Hari se spremaju da ponovo kažu „da“, ali ovoga puta to će biti u SAD.

Uprkos uspehu njihovog prvog venčanja – događaja vrednog 32 miliona funti kojeg je pratilo 1,9 milijardi ljudi – Megan uopšte nema želju da ponovi venčanje na britanskom tlu.

Megan Markl, Princ hari, vencanje
foto: Profimedia

Vojvoda i vojvotkinja od Saseksa planiraju da obnove svoje zavete na „ceremoniji buđenja u Americi“ i žele da se svaki aspekt toga razlikuje od njihovog kraljevskog venčanja u zamku Vindzor. To je, tvrde njihovi prijatelji, nešto čemu su se nadali još otkako su započeli svoj novi život u SAD. ali su prvobitni planovi pali u vodu zbog pandemije.

Razlog da odgode drugo venčanje možda bila je verovatno i proslava platinastog jubileja Harijeve bake, kraljice Elizabete.

„Hteli su da izbegnu povike o krađi reflektora i pažnje koju bi odvukli od kraljice, ali pošto ih sada ništa ne sputava žele da obnove svoje zavete pre kraja leta. Megan i Hari već gledaju razna mesta i smišljaju vrstu ceremonije koju će obaviti, kao i koliko gostiju će pozvati“, tvrde njihovi prijatelji.

Kraljica Elizabeta, Megan Markl, Princ Hari
foto: Shutterstock

Ko je na listi gostiju?

Već se zna da će Meganina mama Dorija biti na listi gostiju, ujedno i jedini član porodice. Hari i Megan će pozvati i bliske američke prijatelje glumicu Ketrin i Foster i njenog supruga Dejvida Fostera, producenta i muzičara, takođe glumicu Janin Gavankar, verovatno Prijanku i Nika Džonasa. Na predstavnike britanske kraljevske porodice ne računaju!

Planirali su da i za decu, Arčija (3) i Lilibet (1) napišu zavete i događaj pretvore u veliki porodični odmor koji će im zapravo bitii drugi medeni mesec.

Za sada je poznato i da se venčanje neće održati u njihovoj luksuznoj vili, umesto toga su rešeni da ga održe negde „gde je ruralnije, prirodno, iako podjednako glamurozno“. Hari navija za Džekson Hol u Ajdahu, ostrva kod obala Floride i Mejna.

Megan Markl, princ Hari
foto: Profimedia

Prijatelji koji će doći na venčanje poručuju i da će Hari „uvek poštovati i imati poseban afinitet prema zemlji svog rođenja“, da on i Megan Markl „čuvaju sećanje na svoje venčanje u Velikoj Britaniji uprkos dramama koji su ga zasenili“.

„Puštanje korena i pokazivanje posvećenosti Harijevom trenutnom mestu prebivališta, gde će njihova deca biti odgajana je nešto što je važno za oboje“.

Inače, princa Harija posle drugog venčanja čeka promocija autobiografije.

„I zbog toga žure sa novim venčanjem. Oboje su super uzbuđeni što će ovo uraditi. Sada su zaljubljeniji nego ikada i ponosni su na sve što su zajedno prošli u protekle četiri godine. Ponovo izgovaranje zaveta je lep način da se to podvuče”, objašnjavaju razloge venčanja insajderi.

Kurir.rs/Heat World

Bonus video:

00:44

BBC povukao podkast o princu Hariju i Megan Markl!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track