SLAVNI PEVAČ SILOVAN SA 6 GODINA! Njegova majka ZBOG OVE PESME saznala tek nakon 3 decenije: Još uvek to mogu okusiti i MRZIM TO
Foto: Profimedia

TUGA

SLAVNI PEVAČ SILOVAN SA 6 GODINA! Njegova majka ZBOG OVE PESME saznala tek nakon 3 decenije: Još uvek to mogu okusiti i MRZIM TO

Pop kultura -

Markus Mamford (35), frontmen benda “Mumford & Sons”, napisao je pesmu “Kanibal” u kojoj opisuje strašan događaj koji mu se dogodio kada je imao svega šest godina.

Naime njegova pesma govori o silovanju na direktan način, a o je njegov način da se suoči sa traumom koju je preživeo.

Markus Mamford
foto: Profimedia

- Još uvek to mogu okusiti i mrzim to. To nije bio izbor u umu deteta i ti si to znao - tako počinju reči pesme.

- Imao sam šest godina kada sam bio seksualno zlostavljan. To nije bio niko iz porodice, niko iz crkve, što bi većina ljudi pretpostavila. Ali o tome nikome nisam pričao, do dana danas, a prošlo je 30 godina od nemilog događaja - rekao je Markus i dodao:

-Nisam rekao ni svojoj majici, odslušala je pesmu i pitala me je “o čemu je pesma”, odgovorio sam da se radi o zlostavljanju. Bila je šokirana. Video sam kod nje potrebu da me zaštiti i pomogne. Užasno je, što je moja majka saznala preko pesme, šta mi se desilo.

Markus je sa glumicom Keri Maligen dobio dvoje dece i supruga ga je savetovala da potraži profesionalnu pomoć posle turneje 2018. godine kada je, kako je rekao, “dotakao dno”.

- Ispričao je da je u toku terapije sa specijalistom za traume svaki put povraćao kada bi se prisećao događaja iz detinjstva. Sve vreme sam potiskivao sećanja i prirodno je da te stvari izađu na videlo. Ceo život sam imao problem sa disanjem, a nije astma, već samo da dođem do daha. Vremenom sam shvatao zašto - izjavio je Markus i objasnio:

-To je pesma o sramoti, desi vam se nešto zbog čega žalite, ne može se objasniti niti da vratite vreme.

(Kurir.rs)

Bonus video:

04:02

DUBOKA SAM U SVAKOM SMISLU! Jovana Jeremić otkrila kakva je u krevetu: SEKS PREZIRE? A EVO ŠTA JE NAJVIŠE PALI

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track