HOLIVUDSKI GLUMAC ŠAMPION U DŽIJUDŽICU! S njim nema zezanja, 2 puta je osvojio ZLATO, a evo KOME će dati NOVAC koji je OSVOJIO!
Foto: Profimedia

multitalenat

HOLIVUDSKI GLUMAC ŠAMPION U DŽIJUDŽICU! S njim nema zezanja, 2 puta je osvojio ZLATO, a evo KOME će dati NOVAC koji je OSVOJIO!

Pop kultura -

Nedavno, zvezda filma filma "Venom", Tom Hardi, učestvovao je na otvorenom prvenstvu u džijudžicu koji je organizovao dobrotvorna organizacija REORG u Velikoj Britaniji, i 2 puta je pobedio.

1 / 5 Foto: Printscreen/ TikTok

Glumac je osvojio 2 zlatne medalje na ovom događaju.

@geoffpavey tom hardy dominating reorg open taking double gold. won every match by submission the man is a killer ? #footlock #submission #jiujitsu #ufc #bellator #mma #leglock #tomhardy #warrior ♬ original sound - Jiujitsugeoff

Ovo takmičenje bilo je humanitarnog karaktera, jer se sav novac utrošen za organizaciju preusmeren na organizaciku koja radi sa ljudima koji imaju fizičke povrede, posttraumatski stresni poremećaj, depresiju, a koja im kroz ovu veštinu pomaže da ma putu do oporavka.

Tom Hardi
foto: Printscreen/ TikTok

Muževan, ali i galantan, Hardi je miljenik žena širom sveta.

Njegov besprekoran izgled i šarm obožavateljke obara sa nogu, stoga nije ni čudno što su baš njega odabrale za titulu najprivlačnijeg, na anketi sprovedenoj pre par meseci.

Tom Hardi
foto: Printscreen/ TikTok

Čini se da je ovaj glumac, sada osvojio i muški deo populacije, pa će se broj fanova znatno povećati.

(Kurir.rs / Red.rs)

Bonus video:

00:46

Košarkaši se veselili na rođendanskom partiju Bogdana Bogdanovića

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track