VERA, DETE NEBA! Aleksa Balašević podelio NEVEROVATNO EMOTIVNU sliku sa ćerkicom: Hvala ti Bože za njen dolazak na svet!
Foto: Kurir

NEVEROVATNO

VERA, DETE NEBA! Aleksa Balašević podelio NEVEROVATNO EMOTIVNU sliku sa ćerkicom: Hvala ti Bože za njen dolazak na svet!

Pop kultura -

Sin legendarnog kantautora Đorđa Balaševića, Aleksa Balašević i njegova supruga Nikolina juče su dobili ćerku, a odlučili su se da svojoj mezimici daju ime Vera.

Nakon vesti o Nikolininom porođaju svi su presrećni, a Aleksa je sada objavio emotivan trenutak iz porodilišta sa ćerkom, a čestitke su se samo nizale ispod fotografije.

Vera Balašević
foto: Printscreen Instagram

- Vera Balašević, dete neba. Vera koja voli sve, Vera koja ujedinjuje sve, Vera koja pobeđuje sve. Vera koja stvara mir. Vera koja nas spasava, Vera koja nas čini nepobedivim. 22.08.2022. Hvala ti Bože za njen miran, prirodan i najlepši dolazak na ovaj svet.

Vera Balašević, otrok nebes Vera, ki vse ljubi, Vera, ki vse združuje, Vera, ki vse premaga. Vera, ki nas rešuje, Vera, ki nas dela nepremagljive. 22. 8. 2022. Hvala Bogu za njen miren, naraven in lep prihod na ta svet - stoji u opisu fotografije.

(Kurir.rs)

Bonus video:

01:16

Aleksa Balašević u Moldaviji

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track