ŠOK TVRDNJE BIVŠE PLEJBOJ ZEČICE: Nakon gnusnih detalja koleginica, oglasila se ONA i otkrila SVOJU ISTINU o životu s Hefnerom
Foto: Profimedia

DIJAMETRALNO SUPROTNO

ŠOK TVRDNJE BIVŠE PLEJBOJ ZEČICE: Nakon gnusnih detalja koleginica, oglasila se ONA i otkrila SVOJU ISTINU o životu s Hefnerom

Pop kultura -

Nakon što su u dokumentarcu "Secrets of Playboy" izašla iskustva žena koje su živele u ozloglašenoj vili Hjua Hefnera, javila se i bivša Plejboj zečica Dženi Mekarti, koja govori kako je njeno iskustvo u Plejboj vili bilo potpuno drugačije. Štaviše, ona je Plejboj vilu uporedila je vilu s katoličkom školom u kojoj je prethodno živela.

Dženi Mekarti
foto: profimedia

Bilo je mnoštvo uznemirujućih optužbi u dokumentarnim serijama "A&E‘" od 10 delova, koji su emitovani ranije ove godine, uključujući pokojnog osnivača Plejboja, Hjua Hefnera, koji je optužen za silovanje više žena. Mekarti, koja je 1993. u časopisu prvi put pozirala kao Plejboj zečica, a 1994. bila zečica godine, rekla je da je odbila učešće u seriji, uprkos brojnim zahtevima, jer je rekla da je tada živela u nešto mirnijem razdoblju.

- Pitali su me da vodim tu emisiju. Hteli su da stvarno budem uključena i da budem izvršna producentkinja - rekla je u podcastu #NoFilter With Zack Peter, te dodala kako ih je odbila šest puta jer nije imala iskustva u tome. Naglasila je i kako ne bi htela da bude pogrešno shvaćena, te da joj se srce slomilo kada je slušala priče raznih žena.

Hju Hefner, Karisa Šenon, Plejboj Zečice
foto: Profimedia

Tvrdi da nije doživela grozote.

Priče tih žena vežu se uz seksualno zlostavljanje, drogiranje, izolovanje i slično, a Dženi je zahvalna što to nije doživela.

- Tako sam zahvalna što je Hef, kad sam ja bila tamo, bio oženjen drugom suprugom Kimberli Konrad, a Plejbojeva vila je bila nekako vođena kao stroga spavaonica. Kao, nije nam bilo dozvoljeno ni da budemo blizu Hefa ili oko kuće. Bilo je to gotovo kao katolička škola, da budem iskrena - rekla je Mekarti, koja je poslednji put pozirala za Plejboj u 40. godini.

dženi mekarti
foto: Profimedia

Mekarti navodi kako nije bilo orgija i velikih žurki.

- Mislim da sam otišla odande u vremenskom okviru kada je sve bilo normalno i sigurno. Čuti priče tih devojaka bilo je stvarno teško i traumatično – navodi Dženi.

(Kurir.rs)

Bonus video:

01:42

SOFIJA OTKRILA DETALJE IZ BRAKA S LUKOM JOVIĆEM: Daleko je PRIBRANIJI od mene, a evo gde PODBACUJE! Priznala da im je sin RAZMAŽEN

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track