VIKTORIJA BEKAM ZADALA SNAJI NIZAK UDARAC: Jednim potezom ju je PONIZILA! Evo kako joj je dala do znanja da za nju NE POSTOJI!
Foto: EPA/Facundo Arrizabalaga, AP/Vianney Le Caer

RAT NE JENJAVA

VIKTORIJA BEKAM ZADALA SNAJI NIZAK UDARAC: Jednim potezom ju je PONIZILA! Evo kako joj je dala do znanja da za nju NE POSTOJI!

Pop kultura -

Viktorija Bekam ponosno je podelila fotografiju svog sina, Bruklina Bekama, kojeg su fotografisali za intervju za časopis Vogue.

''Izgledaš predobro'', napisala je na fotografiji mladog Bekama, koji kleči na travi dok ga poliva voda.

Međutim, Bruklin se nije sam fotografisao, te za Vogue postoje i fotografije s njegovom suprugom Nikolom Pelc, a ponosna mama zaboravila je da komentariše i lajkuje baš te fotografije kojima su se Bruklin i Nikola pohvalili na svojim Instagram profilima.

Viktorija je takođe podelila i naslovnicu na kojoj Bruklin pozira sam, te napisala: ''Tako ponosna'', uz emotikon srca, ali opet nije spomenula Nikolu.

Naime, proteklih nekoliko dana često se piše o tome da su Nikola i Viktorija u svađi još od venčanja koje se odvilo na proleće.

Borba između snaje i svekrve krenula je još dok se pripremala venčanica, a Viktorija je, navodno, Nikolu ostavila na cedilu, te se u zadnji čas predomislila kako neće da joj pravi venčanicu u svom dizajnerskom ateljeu.

Viktorija je navodno ukrala i svu pažnju na venčanju kada je Mark Entoni govor više posvetio njoj nego mladencima za koje je pevao, a Viktorija je navodno umešala prste i u biranju muzike za prvi ples koja je promenjena u zadnji čas.

Porodica Bekam navodno je odbila i da pomogne Bruklinu oko plaćanja zelene karte, tj. useljeničke vize za Ameriku, pa se mlađani Bekam sada oslanja na budžet porodice svoje supruge.

(Kurir.rs/ Dnevnik.hr)

Bonus video:

00:07

Evo kako se slaže snaja Bojana sa svekrvom Božinovskom

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track