MILAN MARIĆ UHVAĆEN SA KOLEGINICOM! Zoru dočekao u NJENOM ZAGRLJAJU, a osmeh nije skidao sa lica: Evo šta su radili! (FOTO)
Foto: Nenad Kostić

UŽIVALI SU

MILAN MARIĆ UHVAĆEN SA KOLEGINICOM! Zoru dočekao u NJENOM ZAGRLJAJU, a osmeh nije skidao sa lica: Evo šta su radili! (FOTO)

Pop kultura -

Vest da je glumac Milan Marić u vezi sa ćerkom poznatog režisera i glumca, Dragana Bjelogrlića, Miom, oduševila je Srbiju početkom ove godine.

Ovaj glumac važi za jednog od najpoželjnijih neženja, a o njegovom ljubavnom životu se neretko spekuliše. Ovaj put pažnju na njega je privukla činjenica da je Marić uhvaćen u provodu sa sa koleginicom Vajom Dujović, sa kojom je delio kadar u seriji "Državni službenik".

Milan Marić, Vaja Dujović
foto: Printscreen

Naime, njih dvoje su se zajedno uživali na svadbi kod prijatelja Ivana Zablaćanskog, žurka je trajala do jutra, a Milan i Vaja su objavili zajedničku fotografiju sa veselja na kom su zagrljeni i nasmejani, te su mnogi prokomentarisali i kako su lep par.

Milan je kao i uvek oduševio svojim stajlingom-elegantno crno odelo, te je lepši pol ''odlepio'' na glumčev izgled, te nije ni čudno što važi za velikog zavodnika.

(Kurir.rs)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track