PRINC HARI POTPUNO ODBAČEN I PONIŽEN: Otkriveno šta se dešavalo u noći kad je KRALJICA UMRLA! Brat i otac mu nisu dozvolili OVO!
Foto: AP/Matt Dunham

NOVI DETALJI

PRINC HARI POTPUNO ODBAČEN I PONIŽEN: Otkriveno šta se dešavalo u noći kad je KRALJICA UMRLA! Brat i otac mu nisu dozvolili OVO!

Pop kultura -

U britanskim medijima izlazi sve više detalje o tome šta se događalo u dvorcu Balmoral tokom večeri kad je umrla kraljica Elizabeta. Brojni članovi njene uže porodice, poput prinčeva Vilijama, Harija i Endrua, nisu stigli na vreme i nisu se oprostili od nje.

Megan Markl, Princ Hari
foto: Profimedia

The Sun sada piše da princ Hari nije večerao s ocem Čarlsom i bratom Vilijamom jer mu to nije bilo dopušteno. Navodno, Čarls i Vilijam nemaju poverenja u Harija i bojali su se da će sadržaj razgovora izaći u javnost.

kralj Čarls, Kamila Parker
foto: Dan Kitwood / PA Images / Profimedia

Izvori kažu da se kraljevska porodica boji da bi Hari mogao da iznese privatne stvari u svojim memoarima, a ako i ne može da dopuni knjigu, mogao bi da ispriča Megan, koja redovno javno napada kraljevsku porodicu.

"Zato se taj razgovor odvio između kralja, kraljice i naslednika", kaže izvor.

Harijevi memoari bi trebali da izađu krajem ove godine.

(Kurir.rs/ Index.hr)

Bonus video:

17:04

PRINC FILIP I PRINCEZA DANICA EKSKLUZIVNO ZA KURIR TV: Kraljica Elizabeta bila stidljiva! Otkrili da li će pristustvovati sahrani

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track