ČARLS SAZNAO DA ELIZABETA UMIRE NA OKRUTAN NAČIN! Ovo su detalji tog UŽASNOG DANA: Zazvonio je telefon i usledila je samo tišina!
Foto: Screenshot BBC

SAZNAO JE KAD I CEO SVET

ČARLS SAZNAO DA ELIZABETA UMIRE NA OKRUTAN NAČIN! Ovo su detalji tog UŽASNOG DANA: Zazvonio je telefon i usledila je samo tišina!

Pop kultura -

Vest da je kraljica Elizabeta u kritičnom stanju obišla je svet za nekoliko minuta prošlog četvrtka.

Njeni lekari su se zabrinuli za zdravlje 96-godišnjakinje, saopštila je Bakingemska palata, nakon čega je vest eksplodirala, a nekoliko sati kasnije se saznalo da je najdugovečniji britanski monarh preminuo mirno u zamku Balmoral, gde je živela u to vreme.

Kralj Čarls
foto: Profimedia

Ono što je neobično, i prilično okrutno, jeste činjenica da je njen sin Čarls saznao za svoju umiruću majku kada su i svi ostali. Telefonski poziv je stigao u 12:30, otprilike u isto vreme kada je stigla vest da je Elizabet u kritičnom stanju, a onda je zavladala tišina.

Kako je opisao kraljevski dopisnik magazina "Newsweek" Džek Rojston, Kamila se upravo spremala da da intervju, kada su se ona i novinar čuli korake u hodniku. Nekoliko minuta kasnije ona i Čarls su bili u helikopteru i jurili prema Balmoralu.

Kralj Čarls
foto: Profimedia

- Čarls je preuzeo poziv i onda je sve utihnulo. Svima je rečeno da ćute. Sledeće što se dogodilo je da su se Čarls i Kamila ukrcali u helikopter. To se dogodilo oko 12:30, otprilike u vreme kada je svima rečeno. Nisu čekali i dali Čarlsu sat ili dva da se snađe - rekao je Rojston.

(Kurir.rs)

Bonus video:

17:04

PRINC FILIP I PRINCEZA DANICA EKSKLUZIVNO ZA KURIR TV: Kraljica Elizabeta bila stidljiva! Otkrili da li će pristustvovati sahrani

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track