MEGAN MARKL BAŠ PUCA NA VISOKO: Britanci VAN SEBE zbog njenog novog poteza! Ovako planira da se POMIRI s kraljevskom porodicom?!
Foto: i-Images / Eyevine / Profimedia

KAŽU IZVORI

MEGAN MARKL BAŠ PUCA NA VISOKO: Britanci VAN SEBE zbog njenog novog poteza! Ovako planira da se POMIRI s kraljevskom porodicom?!

Pop kultura -

Britanski mediji tvrde da je Megan Markl zatražila "jedan na jedan" sastanak sa kraljem Čarlsom III, kako bi pokušala da stane na put razdoru u porodici pre nego što se sa suprugom vrati u Kaliforniju.

Nil Šon, dopisnik za šoubiznis vesti, tvrdi da je čuo od "pouzdanog izvora" da je američka glumica poslala pismo u kome je izrazila želju da obavi privatni razgovor sa novim britanskim monarhom.

Megan Markl
foto: Tim Rooke / Shutterstock Editorial / Profimedia

Novinar je dodao i da Megan želi da sredi odnose koliko god je to moguće pre nego što ona i Hari odlete u Ameriku.

"Ona bi želela da pre nego što se vrate u Kaliforniju ima sastanak u četvoro oči sa kraljem Čarlsom III. Tako je - Megan i kralj Čarls jedan na jedan. Dobro ste čuli. To je veoma hrabar potez sa njene strane", rekao je Šon u video snimku objavljenom na Jutjubu.

Kralj Čarls
foto: Profimedia

On se osvrnuo i na sadržaj pisma: "To je bila prilika da se ublaže napetu atmosferu, da se razazna istina od laži i da se objasne neki od poteza koji su povučeni u poslednje dve godine. Morate se diviti samopouzdanju Megan Markl, šta god mislili o njoj".

Veruje se da će vojvoda i vojvotkinja od Saseksa i danas boraviti u Vindzoru nakon jučerašnje sahrane kraljice Elizabete II.

(Kurir.rs/ Blic žena)

Bonus video:

01:47

ELIZABETA II SPASILA RUSE OD PROPASTI! Stručnjak otkrio kako je pokojna kraljica PROMENILA TOK ISTORIJE I ZAUSTAVILA HITLERA

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track