REŠENA MISTERIJA KOJA JE IZNENADILA MNOGE: Otkriven ČUDAN razlog zašto je holivudska glumica bila na sahrani kraljice ELIZABETE
Foto: Printscreen

neverovatno

REŠENA MISTERIJA KOJA JE IZNENADILA MNOGE: Otkriven ČUDAN razlog zašto je holivudska glumica bila na sahrani kraljice ELIZABETE

Pop kultura -

Poznata glumica Sandra O (51) iznenadila je obožavaoce kada je viđena na ispraćaju kraljice Elizabete II.

Najpoznatija po ulozi Krisitne Jang u seriji "Uvod u anatomiju", glumica nije došla samo zato što je slavna, već jer je imenovana oficirom Kanadskog reda u junu ove godine, što je druga najveća civilna čast u zemlji.

Naime, titulu je osmislila upravo kraljica davne 1967. godine, a stvorena je u čast ljudima koji su imali "izvanredna postignuća, služili su naciji i bili su predani zajednici".

Kanadsko-korejska glumica prisustvovala je ispraćaju kao deo kanadskog izaslanstva koje su predvodili premijer Džastin Trudo i njegova supruga Sofi Gregori Trudo.

Ostali članovi kanadske delegacije bili su olimpijski prvak u plivanju Mark Tevksburi i muzičar Gregori Čarls.

Obožavatelji glumice izrazili su na društvenim mrežama svoje iznenađenje što su je videli na sahrani.

- Činjenica da je Sandra O bila na kraljičinom ispraćaju tera me da poželim da je svaka zemlja poslala glumca na pogreb, komentarisao je jedan korisnik Tvitera.

- Ne mogu da verujem da je Sandra O na sprovodu engleske kraljice. Kakav apsurdni sudar svetova, čudio se drugi.

- Volim Sandru O, ali zašto je ona na kraljičinoj sahrani?, pitao se Tviteraš.

Glumica je bila jedna od 2000 ljudi koja je uključivala svetske vođe, članove kraljevskih porodica i slavne osobe, a koji su zajedno odali počast kraljici u Vestminsterskoj opatiji.

(Kurir.rs)

Bonus video:

03:11

KRALJ ČARLS DAO 600.000 FUNTI ZA OBNOVU HILANDARA! Stručnjaci: Nova šansa za saradnju sa Britanijom ČARLSA TREBA ZVATI U SRBIJU!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track