04:02

POP PEVAČICA SPOMENULA DŽEJA! Ono što je rekla o njemu OSTAVILO SVE BEZ TEKSTA!

kurir televizija

POP PEVAČICA SPOMENULA DŽEJA! Nisam neki ljubitelj, ali... Ono što je rekla o njemu OSTAVILO SVE BEZ TEKSTA!

Pop kultura -

U "Puslu Srbija" kod voditelja Ivana Gajića na Kurir televiziji gostovala je pevačica Ana Radonjić, poznatija kao Zoe Kidah.

Zoe Kida
foto: Kurir televizija

Ona je govorila o svojoj novoj pesmi "Žena dete", prvom solističkom koncertu u Botaničkoj bašti "Jevremovac", ali je spomenula i pokojnog pevača Džeja Ramadanovskog.

- Od kako sam ja na sceni mnogo toga se promenilo. U vreme kada sam ja počela da se bavim muzikom, on je spadao u novokomponovane muzičare i to se nije slušalo u mojim krugovima. A sada mogu da kažem da je Džej imao fantastične tekstove i sjajan vokal. I mada ne slušam privatno takvu muziku, volim poneke pesme da čujem - kaže Zoe Kida.

Zoe Kida
foto: Kurir televizija

Pop pevačica je otkrila i koje Džejeve pesme posebno voli.

- "Nedelja", na primer. Ta pesma seče vene... "Da si moja devojčica", ona mi super. On je u međuvremenu postao klasik i standard - kaže Zoe.

Zoe Kida
foto: Kurir televizija

Ona je dodala je veoma ponosna na svoju prijateljisu Anu Đurić Konstraktu i njen uspeh koji je postigla na takmičenju "Evrovizija".

Kurir.rs

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Pošta NET i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track