NAJPOZNATIJI SRPSKI ZET ZA SNIMANJE KULTNOG FILMA PRIMAO MINIMALAC: Cela šminkernica mu se smejala jer je imao NAJMANJU PLATU!
Foto: Profimedia

DOBIO ULOGU ZAHVALJUJUĆI LEU

NAJPOZNATIJI SRPSKI ZET ZA SNIMANJE KULTNOG FILMA PRIMAO MINIMALAC: Cela šminkernica mu se smejala jer je imao NAJMANJU PLATU!

Pop kultura -

Čuveni glumac i jedan od najpoznatijih srpskih zetova, Kristijan Bejl, otkrio je svojevremeno da je za ulogu u kultnom filmu "Američki psiho" bio manje plaćen od šminkera.

Kristijan Bejl
foto: Matt Crossick / PA Images / Profimedia

Intervju Kristijana Bejla, u kome je glumac otkrio sve detalje uloge u kojoj se proslavio, za magazin "GQ" pravi je bum danas u svetu poznatih ličnosti.

- Niko nije želio da radim taj posao osim reditelja. Tako da su rekli da mogu da dobijem posao jedino ako budem toliko plaćen. Platili su mi zakonski minimum. Sećam se jednog dana snimanja... kada sam sedio u prikolici za šminkanje, svi su mi se smejali jer sam zarađivao manje od njih - izjavio je Kristijan Bejl i napomenuo da je ulogu dobio jer ju je odbio Leonardo Dikpario zahvaljujući kojem je izgradio karijeru.

- I ne samo ja. Svaku ulogu koju danas neki glumac dobije, dobije ju zato što ju je Leo odbio. Nije bitno koliko ste "dobri" sa rediteljima. Svi ti ljudi s kojima sam ranije radio, svi prvo ponude ulogu Dikapriju. Tako da, hvala ti, Leo, jer on zaista i može da bira šta će raditi. I svaka mu čast, fenomenalan je - poručio je Bejl čija se bogatstvo danas procenjuje na 120 miliona dolara.

Kristijan Bejl, Sandra Blažić, Sibi Blažić
foto: Profimedia

Podsetimo, Dikaprija je maćeha ubedila da ne prihvati ulogu u pomenutom filmu jer je smatrala da to ne bi bila dobra odluka nakon uloge Džeka u "Titaniku". Razlog je bilo nasilje nad ženama koje se prikazuje u "Američkom psihu".

(Kurir.rs)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track