BOJAN PAJTIĆ IZAZVAO LUDILO NA TVITERU: Postavio muzičko pitanje, KO JE PRODAO MILION I PO ALBUMA, ovo ne zna niko u Srbiji!
Foto: Profimedia

šta vi mislite?

BOJAN PAJTIĆ IZAZVAO LUDILO NA TVITERU: Postavio muzičko pitanje, KO JE PRODAO MILION I PO ALBUMA, ovo ne zna niko u Srbiji!

Pop kultura -

Političar Bojan Pajtić napravio je pravu zavrzlamu na društvenoj mreži "Tviter" kada je bacio bombu u vidu pitanja iz opšte kulture, koje je brojne korisnike pomenute mreže pošteno namučilo.

- Da li znate BEZ GUGLANJA koji ansambl sa prostora današnje Srbije je prodao album (ploču) u najviše primeraka u istoriji SFRJ - u neverovatnih milion i po primeraka, a preko 90% tiraža je prodato u državi (sada članici EU) u kojoj taj album takođe drži rekord kao najprodavaniji? - glasilo je Pajtićevo pitanje. Pokušaji odgovora ne prestaju da se nižu, a do sada nijedan nije bio tačan.

Među najčešće ponovljenim su se našli odgovori "Lepa Brena", "Sedmorica mladih" i "Rokeri s Moravu", a neki su bili i kreatvni pa su pretpostavili da se radi o dečijem asamblu i ponudili odgovor "Kolibri".

Šta vi mislite, koji je najprodavaniji ansambl iz Srbije u istoriji SFRJ?

(Kurir.rs)

Bonus video:

03:54

SAŠA MATIĆ EKSKLUZIVNO ZA KURIR TV O SVOJIM ĆERKAMA! Otkrio da li im je muzika u KRVI, a potom spomenuo i ANASTASIJU RAŽNATOVIĆ

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track