ŠAKIRA NOVOM PESMOM POSLALA BRUTALNU PORUKU PIKEU?! Ovi stihovi gađaju PRAVO U CENTAR, a evo šta je prethodilo svemu!
Foto: Profimedia

VRATILA SE NA SCENU

ŠAKIRA NOVOM PESMOM POSLALA BRUTALNU PORUKU PIKEU?! Ovi stihovi gađaju PRAVO U CENTAR, a evo šta je prethodilo svemu!

Pop kultura -

Slavna pevačica Šakira konačno je predstavila najavljivani duet s Portorikancem Ozunom po imenu "Monotonia", a kako dolazi nakon raskida s fudbalerom Žerarom Pikeom, svi se pitaju da li je njemu i posvećena.

Šakira je pesmu najavljivala isečkom iz spota u kojem muškarac gazi ljudsko srce, a zahvaljujući tekstu koji govori "Nisi ti kriv, nisam bila kriva ja, za to je bila kriva monotonija" mnogi smatraju da je opisala raskid s fudbalerom.

Tekst pesme dalje govori: "Odjednom više nisi bio isti, ostavio si me zbog svoje narcisoidnosti (sebičnosti), zaboravio si šta smo jednog dana bili".

Šakira
foto: Profimedia

Obeležavajući prvu saradnju između Šakire i Ozuna, "Monotonia" prati njenu pesmu "Te Felicito" s Rauvom Alehandrom, u kojoj takođe "proziva" svog bivšeg partnera i čestita mu na "sjajnoj predstavi, zbog čega je poverovala da je stvarno voli".

"Monotonia" i "Te Felicito" usledile su nakon raskida s dugogodišnjim partnerom s kojim ima dvoje dece, fudbalskom zvezdom Žerarom Pikeom.

Đerar Pike, Šakira
foto: Instagram

U intervjuu za Elle, pevačica je otvoreno progovorila o raskidu, nazvavši ovaj trenutak jednim od najtežih u svom životu.

"Ostala sam tiha i samo sam pokušala sve da procesuiram. Hm, i da, teško je govoriti o tome, pogotovo zato što još uvek prolazim kroz to, i zato što sam u javnosti i zato što naša razdvojenost nije kao obična razdvojenost. I tako je bilo teško ne samo meni, nego i mojoj deci. Neverovatno teško", priznala je Kolumbijka.

(Kurir.rs)

Bonus video:

23:21

KO SAM JA: Vanja Camović, Kurir TV lice

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track