ŠLOG USRED KONCERTA ILI LOŠ BOTOKS? Isplivao snimak na kome slavna pevačica NE MOŽE da otvori OKO! Evo šta se krije iza svega!
Foto: Printscreen/Twitter

objasnila o čemu se radi

ŠLOG USRED KONCERTA ILI LOŠ BOTOKS? Isplivao snimak na kome slavna pevačica NE MOŽE da otvori OKO! Evo šta se krije iza svega!

Pop kultura -

Pevačica Keti Peri aktivno radi i uživa u nastupima, a na jednom od koncerata sa svoje turneje, nastao je snimak na kome se vidi da ima problem sa desnim okom, zbog koga su pokrenute razne teorije zavere na društvenim mrežama.

Priče su se samo nizale, a razlozi zbog koga ima problem da otvori oko išli su od "posledica vakcinacije protiv kovida", pa sve do "lošeg botoksa". Samo zato što je pevačica, u nameri da zabavi publiku, u pauzi između dve numere zatvorila jedno oko, a drugo širom otvorila.

Snimak na kojem Keti Peri pokušava da otvori oko, čiji kapak nekontrolisano pada postao je simpatičan geg koji je poslužio korisnicima društvenih mreža za teoretisanje o vakcinaciji i botoksu.

Razlog zbog kog Kejti nije mogla da otvori oko, Tviteraši su našli u "posledici vakcine", kao i u loše urađenom botoksu - neprijatna situacija kada posle intervencije jedna obrva "padne".

"Botoks je krenuo po zlu", "Evo vam dokaz da postoje posledice od vakcinacije", "Je l to doživela šlog na sceni", nizali su se komentari.

Nije ni vakcina, ni botoks

Keti Peri je, kako piše "Newsweek", u muzičkom takmičenju "Američkom Idolul" progovorila o problemu "padajućeg oka".

Naime, u takmičenju se pojavio šesnaestogodišnju Kejbal Kenedi koji je rekao da se oseća jako neprijatno pred kamerama jer ima "lenjo oko". Pevačica je rekla da nema potrebe da se oseća neprijato jer i ona ima problem sa desnim kapkom.

- I ja imam padajuće oko i bila sam užasno zabrinuta na početku karijere. Onda su moji fanovi napravili grupu posvećenu mom nesrećnom oku, kako bi mu pomogli. Grupa se zvala "Ketino padajuće oko". To je zapravo ovo moje desno oko. Samo užvaj i ne brini o tome - rekla je Keti.

(Kurir.rs)

Bonus video:

02:14

Koncert Rolingstonsa u Parizu

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track