PEVAČEVA VERENICA PLAČE ISPRED NJEGOVE KUĆE: Lomio joj rebra, izbacio je na ulicu S BEBOM, a ona NEUTEŠNA zbog njegove SMRTI! FOTO
Foto: APEX / MEGA / The Mega Agency / Profimedia

IMAO JE SAMO 35 GODINA

PEVAČEVA VERENICA PLAČE ISPRED NJEGOVE KUĆE: Lomio joj rebra, izbacio je na ulicu S BEBOM, a ona NEUTEŠNA zbog njegove SMRTI! FOTO

Pop kultura -

Mlađi brat Nika Kartera, popularnog člana benda The Backstreet Boys, Aron Karter preminuo je u 35. godini života ove subote, a pronađen je u beživotnom stanju u kadi u svom domu u Kaliforniji. Zvaničan uzrok smrti još nije objavljen.

Pevač je imao nekoliko dijagnoza - poremećaj višestruke ličnosti, šizofreniju i akutnu anksioznost, a često je bio u fokusu javnosti zbog skandala. Naime, u novembru prošle godine američki mediji su o njemu pisali jer je nedelju dana nakon porođaja izbacio svoju verenicu Melani Martin i njihovog sina Princa iz kuće.

Aron Karter
foto: Profimedia

Karter i Melani su se međusobno optuživali za zlostavljanje, a onda pomirili. Ubrzo su opet raskinuli i ona je tražila za Arona zabranu prilaska. Rekla je policiji u Los Anđelesu da ju je napao i slomio joj tri rebra.

"Svađali smo se jer sam razgovarala s drugim muškarcem dok smo bili na pauzi u vezi. Udario me šakom u levo rebro i gurnuo. Bol sam osetila tek nakon nekoliko dana", tvrdila je.

"Mislim da je taj dan uzeo previše tableta, što je rezultiralo agresijom. Verovatno se ni ne seća da je to uradio. Mislim da mu treba savet kako da kontroliše svoj bes. Jako je ljubomoran i mora da bude racionalniji jer čak se i ne seća da je to uradio", pojasnila je šta se dogodilo.

Melani Martin
foto: SplashNews.com / Splash / Profimedia

Melani je u subotu snimljena kako plače u društvu muškarca i žene ispred Aronovog doma. Pojavila se tamo malo pre nego što je odneseno telo pevača.

Kada je objavljena vest o Aronovoj smrti, Melani je na TikToku objavila video u kom plače u automobilu. Nakon toga je na Instagram storiju podelila fotografiju na kojoj se ona i Karter ljube, te napisala: "Ne mogu da dišem".

"Još uvek smo u procesu prihvatanja ove nesrećne stvarnosti. Vaše misli i molitve jako cenimo", kasnije se oglasila u saopštenju.

Melani i Aron su započeli vezu početkom 2020. Bili su zajedno dva meseca kada je pevač odlučio da tetovira njeno ime iznad desne obrve. Nakon raskida i pomirenja i njenog hapšenja zbog nasilja i kaucije od 50.000 dolara, verili su se u junu 2020.

Dobili su sina 22. novembra prošle godine i dali su mu ime Princ Lirik, ali njihova sreća nije dugo trajala nakon što je pevač izbacio verenicu i dete iz kuće.

"Sve je predivan blagoslov jer sam bio u puno veza i počeo sam da odustajem od ljubavi. Godinama sam pričao o tome da imam porodicu", rekao je Karter za magazin Us mesec dana kasnije.

Aron Karter
foto: SplashNews.com / Splash / Profimedia

"Želeo sam da budem kod kuće i uživam ​​u ljubavi svog života i svom sinu. Sad kad je ovde, to je kao prosvetljenje. Svaki minut je postao tako dragocen i svaki mali delić vremena koji sada izmiče..... Stvarno sam promenio način na koji razmišljam. Puno sam ljudi dao drugu i treću priliku, kao što možete da vidite s nama i stvarima kroz koje smo prošli", dodao je.

Aron je u septembru rekao da Melani ima privremeno starateljstvo nad Princom zbog porodičnog nasilja i upotrebe droga, te je ušao u dobrovoljni program odvikavanja u pokušaju da ponovo dobije starateljstvo.

(Kurir.rs/ Story.hr)

Bonus video:

00:22

JEZIVO! POZNATI PEVAČ OD DR GAČEVIĆA TRAŽIO BIZARNU STVAR: Kad je plastični hirurg čuo šta hoće hteo da ga pošalje kod psihijatra!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track