OTKRIVEN UZROK SMRTI REPERA: Pronašli ga MRTVOG U KADI, a skončao je na NAJBIZARNIJI NAČIN! Evo šta je prethodilo UTAPANJU!
Foto: Printscreen/Instagram

IMAO JE SAMO 35 GODINA

OTKRIVEN UZROK SMRTI REPERA: Pronašli ga MRTVOG U KADI, a skončao je na NAJBIZARNIJI NAČIN! Evo šta je prethodilo UTAPANJU!

Pop kultura -

Aron Karter je preminuo u 35. godini života, a pronađen je mrtav u svom domu u kadi. Isprva uzrok njegove smrti nije bio poznat, ali stručnjaci i policija sada tvrde da je postalo očito kako je Aron bio zavisnik od opijata.

Naime, mlađi brat Nika Kartera, popularnog člana benda The Backstreet Boys, preminuo je u 35. godini života ove subote, a pronađen je u beživotnom stanju u kadi u svom domu u Kaliforniji. Pevač je imao nekoliko dijagnoza - poremećaj višestruke ličnosti, šizofreniju i akutnu anksioznost, a često je bio u fokusu javnosti zbog skandala. Naime, u novembru prošle godine američki mediji o njemu pisali jer je nedelju dana nakon porođaja izbacio svoju verenicu Melani Martin i njihovog sina Princa iz kuće.

Aron Karter
foto: Profimedia

Karter i Melani su se međusobno optuživali za zlostavljanje, a onda pomirili. Ubrzo su opet raskinuli i ona je tražila za Arona zabranu prilaska. Melani je u subotu snimljena kako plače u društvu muškarca i žene ispred Aronovog doma. Pojavila se tamo malo pre nego što je odneseno telo pevača.

Melani Martin
foto: APEX / MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Danima se tako šuškalo šta je zapravo uzrok prerane Aronove smrti, a policija tvrdi da je sada pronašla dokaze da je 35-godišnjak bio zavisan od udisanja kompresovanog vazduha iz limenki. Prema pisanjima stranih medija u njegovom domu su pronađene brojne prazne limenke kompresovanog vazduha kao i gomile bočica pilula i lekova koji se inače izdaju na recept. Nije jasno da li je predoziranje razlog njegovog utapanja u kadi, ali policija smatra da bi to moglo da bude lako moguće.

Aron je iza sebe ostavio sina rođenog prošle godine, a pre mesec i po je otišao na program odvikavanja koji je trebao da mu preokrenuti život. Nažalost, to se nije dogodilo, već je završio tragično.

(Kurir.rs)

Bonus video:

00:57

Popularni reper Igror Lazić Niggor u ovonedeljnoj Realnoj priči

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track