ZVEZDA SERIJE ODBILA DA ODE NA ZATEZANJE LICA: Popularna glumica jasno iznela svoj stav, a evo zbog čega NE ŽELI DA URADI BOTOKS
Foto: Promo RTS

ne prati trendove

ZVEZDA SERIJE ODBILA DA ODE NA ZATEZANJE LICA: Popularna glumica jasno iznela svoj stav, a evo zbog čega NE ŽELI DA URADI BOTOKS

Pop kultura -

Glumica Olga Odanović tumači glavnu ulogu u seriji "Radio Mileva", koju gledamo svakog radnog dana, a likom Mileve Majstorović pobrala je simpatije mnogih.

Olga Odanović
foto: Promo/Printscreen

Sa karijerom dugom skoro četiri decenije glumica je ostavila neizbrisiv trag u domaćoj kinematografiji.

Iako je zagazila u sedmu deceniju života, popularna glumica ne želi da podlegne trendovima, već insistira na tome da nastavi da stari prirodno.

Olga Odanović
foto: Goran Srdanov

- Nisam za to! Čovek treba da se ponosi svakom borom i sedom. Nema ništa lepše nego biti prirodan. Besmisleno je raditi te zahvate, jer zapravo ništa bitno nećete da promenite.

Nijednom hirurškom intervencijom ne možete od žene od 60 godina da napravite devojčicu. Nemam ništa protiv tih operacija ako nekome pričinjavaju zadovoljstvo, ali nisam sigurna da to donosi istinsku sreću - rekla je Odanovićeva za Informer.

Olga Odanović
foto: Promo/Printscreen

Treća sezona, sa novih 50 epizoda donela je publici smeh, suze, nove likove i dogodovštine dobro poznatih stanara zgrade u Rankeovoj 12.

U novim epizodama Mileva će biti primorana da pokuša da reši svoje finansijske probleme uz pomoć njene tetke iz Londona, sa kojom ne razgovara već decenijama, a ni ostalim likovima neće biti lako.

Žanina sestra Ratka će po svaku cenu pokušati da uplovi u ozbiljnu ljubavnu vezu sa Vasom Kanarincem, zbog čega će najviše stradati Dača, a Coka će, u potrazi za novim poslom, pokušati da od Mileve sazna sve tajne zanata poslovne sekretarice.

Olga Odanović
foto: Promo/Printscreen

Jeca će pokušati da sredi svoj ljubavni život i to, ni manje ni više, nego sa dugogodišnjim udvaračem Leonom, a Leon i Mikica će, pak, imati neobičnu avanturu sa "očinstvom".

Natalija će se, posle neuspele književne karijere, zbog koje je napustila školu, uz Milevinu i Cvetinu pomoć, vratiti poslu profesorice književnosti, a u školi je očekuje ljubavna avantura. Sonja će i dalje pokušavati da sa što manje učenja ostvari dobar uspeh u školi, što neće obradovati Milevu.

(Kurir.rs)

Bonus video:

00:23

BOLEST ME PROMENILA: Glumica iskreno o teškim situacijama kroz koje je prošla u životu

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track