ČORBA OD VRGANJA KOJA JE ODUŠEVILA SVE Proglašen pobednik Majki i snajki za prošlu nedelju
Foto: Kurir

ČORBA OD VRGANJA KOJA JE ODUŠEVILA SVE Proglašen pobednik Majki i snajki za prošlu nedelju

Pop kultura -

Završena je prva baražna nedelja serijala majke i snajke, a evo koje su porodice prošle nedelje učestvovale u takmičenju i ko je poneo titulu prošlonedeljnog šampiona.

PONEDELJAK

Porodica Stanojević - Niš/Vladičin Han

Jovan je rođen u Surdulici. Zanima ga IT sektor. Bavi se statistikom, logistikom i programiranjem. Voli da putuje i skoro svaki vikend mu je rezervisan za neki novi grad, selo ili planinu u Srbiji. Na sva putovanja ide sa suprugom i sinom, i kaže da im je to zajedničko vreme najdragocenije.

majke  i snajke
foto: Kurir televizija

Danijela je rođena u Vranju. Student je Filološkog fakulteta u Nišu. Voli da čita u slobodno vreme. I njoj, kao i Jovanu, je najlepše da provodi vreme u putovanjima sa sinom.

Jovan i Danijela su se upoznali preko zajedničkih prijatelja. Zajedno su već 9 godina, a u braku skoro četiri godine. Miroslava je rođena u Vladičinom Hanu. Domaćica je. Najviše voli da kuva i gleda kulinarske emisije, i baš je ona i bila inicijator za učešće u emisiji. Uživa u pravljenju i dekorisanju torti.

UTORAK

Porodica Bošković - Beograd

Ester je rođena u Vojvodini, u Senti, Mađarica je. Po zanimanju je negovateljica. Voli da sluša muziku. Najviše voli i da jede i da sprema vojvođansku hranu. Omiljena hrana su joj razni gulaši, riblja čorba i kečige.

majke i snajke
foto: Kurir Televizija

Nataša radi kao trgovac. Obožava životinje i kuva za njih. Voli da sprema gulaš, prebranac, krompir paprikaš. U slobodno vreme uživa u čitanju knjiga.

Milan ide na časove glume i ima za cilj da postane uspešan glumac. Voli da putuje, da uči strane jezike, kao i da piše. Za sebe kaže da jednostavno voli život!

SREDA

Porodica Ignjatović - Beograd

Ljiljana je u penziji. Voli rad sa decom, koju i čuva. Najviše voli da sprema po želji dece, a najdraži su joj pilav sa domaćom supom, musaka, paprikaš, karađorđeve šnicle. Pored toga voli i sport i bavi se rekreativno vežbanjem na spravama.

majke i snajke
foto: Kurir televizija

Voli da pravi i sitne kolače. Mirjana je konobarica. U slobodno vreme najviše voli da uživa u dugim šetnjama. Kuva i hrani se isključivo zdravim jelima. Kada reši da napravi izuzetak u zdravoj ishrani, časti sebe pastom sa četiri vrste sira.

Matija je student Više poslovne škole. Bavi se forexom I dizajnom. Najviše voli da jede picu i piletinu. U slobodno vreme voli da čita i crta. Rekreativno se bavi stoni tenisom.

ČETVRTAK

Porodica Milentijević - Beograd

Gordana je radila u policiji, kao inspektor. Ima dvoje dece. Obožava da kuva i uživa u hrani, što se, kako u šali kaže po njoj i vidi. Kominkativna je i voli da putuje. Ukoliko osvoji neku od nagrada želi da je prosledi u humanitarne svrhe.

Majke i snajke
foto: kurir televizija

Luka sada završava Tehničku školu. U slobodno vreme trenira. Opušta se uz slušanje muzike. Voli da jede sve, ali omiljeno jelo mu je grašak.

Đurđina je zaposlena u kuhinji jednog restorana u Beogradu. Obožava da sprema hranu i kaže da se tu baš dobro snalazi. Slobodno vreme voli da provodi sa prijateljima. Za sebe kaže da je ekspert u spremanju pica.

PETAK

Porodica Tasić - Beograd

Dragana je student Pravnom fakulteta u Beogradu. Trenira folklor. U slobodno vreme voli sa mamom da sprema kolače. Najviše voli da jede pohovanu piletinu i pire krompir.

Majke i snajke
foto: Kurir televizija

Draginja je bivši ekonomista, sada u penziji. Trenutno se bavi vođenjem domaćinstva. Najviše voli da sprema klasična kuvana jela, koja su i njenim ukućanima omiljena. Najviše voli da jede pasulj i kupus.

Aleksa se radi u jednoj privatnoj kompaniji. Voli sport i često sa drugovima ide na mali fudbal. U slobodno vreme voli da se druži i izlazi sa prijateljima. Za sebe kaže da je vrlo druželjubiva osoba.

Za najbolje kuvarice za prošlu nedelju proglašene su Danijela i Miroslava iz porodice Stanojević čije su čorba od vrgananja i pita od jabuka oduševile žiri, Seku i Rašu.

Kurir.rs

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Yettel Hipernet TV, Pošta NET i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track