SRPSKE LEPOTICE SE UDRUŽILE U KATARU: Piksijeva naslednica i ćerka BIVŠEG SELEKTORA doputovale u Dohu! Prštaće GLAMUR s tribina!
Foto: FSS, Printscreen/Instagram

LEP PRIZOR

SRPSKE LEPOTICE SE UDRUŽILE U KATARU: Piksijeva naslednica i ćerka BIVŠEG SELEKTORA doputovale u Dohu! Prštaće GLAMUR s tribina!

Pop kultura -

U Kataru se pred večerašnju utakmicu Srbije protiv Brazila na Svetskom prvenstvu u fudbalu okuplja zanimljiva ženska ekipa koja će bodriti s tribina.

Ovaj događaj svetskih razmera okupio je na jednom mestu ćerku Radomira Antića - poznatu stilistkinju Ana Antić, čuvenu brazilsku manekenku i bivšu srpsku snajku - Adrijanu Limu i verenicu Luke Jovića - Sofiju Milošević. Iako trenutno nije s pomenutim damama u društvu, u Dohu je stigla i ćerka našeg selektora, Anja Valente.

Ana Antić
foto: Printscreen Instagram

Anja Valente, inače ćerka Snežane i Dragana Stojkovića Piksija, poznata je modna blogerka koju krasi fantastičan stil.

S obzirom na priloženo, jasno je koliko će se lepote i visoke mode, one najbolje zapravo, videti večeras na tribinama u Kataru.

Anja Valente
foto: Printscreen Instagram

Adrijana Lima je u žiži javnosti otkako je doputovala u Katar pre nekoliko dana. Isto važi i za Anu Antić, dok je Anja Valente objavila na Instagramu prekjuče nekoliko videa koji prikazuju kako za orlove navija njena najstarija ćerka Indija Rouz.

(Kurir.rs)

Bonus video:

00:45

Šta su poručili selektor Dragan Stojković Piksi i kapiten Orlova Dušan Tadić uoči današnje utakmice

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track