POZNATA PEVAČICA VIŠE NE ZNA GDE BIJE, SAD URADILA OVO I SVE ŠOKIRALA: Objavila neobične snimke i fotke, svi se pitaju samo jedno!
Foto: Printscreen YT

neki su zabrinuti

POZNATA PEVAČICA VIŠE NE ZNA GDE BIJE, SAD URADILA OVO I SVE ŠOKIRALA: Objavila neobične snimke i fotke, svi se pitaju samo jedno!

Pop kultura -

Britni Spirs je objavila da se "venčala sama sa sobom" i podelila niz fotografija i snimaka na Instagramu na kojima se može videti kako je obukla svilenu venčanicu i stavila čipkasti veo na glavu.

"Da, udala sam se sama za sebe. Bilo mi je dosadno, videla sam svoj veo i zapitala se šta da uradim s njim. Ne brinite, i dalje sam udata za svog mužića", napisala je pop zvezda u opisu jedne od objava u venčanici uz emotikone vereničkog prstena.

"Nikad ne nosim moje haljine, a toliko su predivne. Ovo je veo moje prabake... Izgledam poput anđela", napisala je.

U komentarima na njenim objavama usledila je burna rasprava njenih više od 40 miliona pratilaca na Instagramu.

Dok su je mnogi hvalili i podržavali, neki su izrazili zabrinutost za njeno mentalno zdravlje.

"Brit, šta se događa, jesi li dobro?", "Treba nam neka potvrda lekara o njenom mentalnom stanju", "Ovo je uznemirujuće", "Nešto najstrašnije što sam pogledao u zadnjih 10 godina", "Kao iz horora", samo su neki od komentara korisnika.

Inače, Britni je nedavno otkrila da ima neizlečivo oštećenje živaca na desnoj strani tela.

U opisu jednog videa na kojem pleše napisala je da joj se mozak povremeno "ugasi" jer nema dovoljno kiseonika i da joj "samo Bog može pomoći".

Poslednji video na njenom Instagram profilu na kom pleše je takođe izazvao burne komentare pratilaca. U njemu Britni rasčupane kose obučena u bele čizme, belu čipkastu bluzu i donji deo ružičastog bikinija, pleše, a komentari pratilaca su bili razni.

Od onih da treba da se namaže kremom za sunčanje jer je izgorela i da će dobiti melonom, do toga da im ništa nije jasno, da su skroz zbunjeni do potpune podrške pevačici.

(Kurir.rs)

Bonus video:

02:58

Bivši muž Britni Spirs objavio snimak kako pevačica urla na decu

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track