ISPLIVALI DETALJI TAJNOG INSTAGRAM PROFILA PRINCA HARIJA: Evo šta je objavljivao i kako je preko njega SMUVAO Megan Markl!
Foto: BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

KRIO SE IZA OVOG IMENA

ISPLIVALI DETALJI TAJNOG INSTAGRAM PROFILA PRINCA HARIJA: Evo šta je objavljivao i kako je preko njega SMUVAO Megan Markl!

Pop kultura -

Princ Hari otkrio je dosad nepoznate detalje o svom privatnom profilu na Instagramu, te kako je na popularnoj društvenoj mreži naleteo na Megan Markl, a sve je ispričao u dokumentarnoj seriji "Hari i Megan".

Hari je gledaocima otkrio da je, dok je listao Instagram, naišao na američku glumicu, i to u videu na kojem je koristila filter s likom psa, i to zajedno s njihovom zajedničkom prijateljicom. Prikazani su i isečci neviđenih fotografija divljih životinja koje je snimio, a profil mu je imao naziv SpikeyMau5, a upućeni tvrde i da postoji skriveno značenje iza tog izbora.

princ Hari, Megan Markl
foto: BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

"Megan i ja smo se upoznali preko Instagrama. Pregledavao sam svoj fid i neko od zajedničkih prijatelja je objavio video u kojem je bila i ona", otkrio je.

Megan je dodala kako je za nju najbolji mogući način bio da oceni princa upravo bio Instagram, umesto da čita priče o njemu na internetu.

"Pitala sam prijateljicu mogu li da vidim njegov fid", otkrila je Megan, a sve ostalo je istorija.

princ Hari, Megan Markl
foto: Printscreen YouTube

Fotografije Harijevog profila prikazane u dokumentarcu pokazuju niz nikad pre viđenih fotografija, od kojih mnoge prikazuju životinje u divljini i zalaske sunca koje je snimio u Bocvani, u Africi. Bila je tu i fotografija kojom je pokazao svoju zabavnu stranu, stojeći na rukama na plaži, a na jednoj je prikazan kako brine o povređenom nosorogu.

"Prošla sam kroz sve fotografije i sve su bile prekrasne", izjavila je Megan.

Megan Markl, princ Hari
foto: Netflix / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Što se tiče izbora imena za njegov nalog, to je zapravo kombinacija njegovog nadimka i omiljenog muzičara. Kraljevski biografi Omid Skobi i Kerolin Djurand tvrde da je Harijev privatni Fejsbuk profil godinama ranije bio aktivan pod imenom "Spike Wells", nadimkom koji su mu dali službenici Scotland Yarda. A što se tiče izbora imena za nalog na Instagramu britanski mediji navode da je SpikeyMau5 mešavina njegovog nadimka i posvete jednom od njegovih omiljenih muzičara Deadmau5.

Otprilike u vreme njihovog prvog susreta, Megan je počela da prati misteriozni Instagram profil upravo pod imenom SpikeyMau5, na kojem se nije moglo videti lice korisnika, samo lik miša, ali to je zapravo bio Harijev privatni nalog koji danas više nije aktivan.

(Kurir.rs/ Dnevnik.hr)

Bonus video:

15:12

SELO NA SEDAM DUNAVA: Princ Albert II od Monaka STIŽE u OVO jedinstveno mesto na severu Srbije (KURIR TELEVIZIJA)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja