IVANA KNOL PREVAZIŠLA SEBE NA POSLEDNJOJ UTAKMICI HRVATSKE! To nismo očekivali od nje: U ovakvom izdanju se NIJE POJAVLJIVALA!
Foto: Zabulon Laurent/ABACA / Shutterstock Editorial / Profimedia

svi su u šoku

IVANA KNOL PREVAZIŠLA SEBE NA POSLEDNJOJ UTAKMICI HRVATSKE! To nismo očekivali od nje: U ovakvom izdanju se NIJE POJAVLJIVALA!

Pop kultura -

Vrela navijačica Ivana Knol nije propustila nijednu utakmicu hrvatske reprezentacije na Svetskom prvenstvu u Kataru, a tokom svojih pojaviljivanja na velikim stadionima u Dohi privlačila je ogromnu pažnju svojim poprilično otvorenim autfitima.

Ivana Knol
foto: David Klein / Zuma Press / Profimedia

Ipak, za poslednju je sačuvala specijalno izdanje. Ova navijačica iznenadila je izdanjem za poslednji meč Hrvatske na Svetskom prvenstvu. Navikli smo da je viđamo u publikacijama koje otkrivaju sve njene atribute, ali je ovoga puta odlučila da sakrije dekolte i usmerila je pažnju na izvajane trbušnjake.

1 / 5 Foto: Adam Davy / PA Images / Profimedia

Ivana Knol je nosila dres sa brojem 14, koji je svojevremeno nosio Luka Modrić, a nosi ga Marko Livaja. Dres, koji je pretvorila u top, iskombinovala je sa pripijenim crvenim helankama preko kojih je navukla plave čarape. I u ovom, malo čednijem izdanju, Ivana je ukrala sve oči na stadionu i navijači su odmah počeli da joj prilaze radi fotografije.

(Kurir.rs)

Bonus video:

00:48

FUDBAL I KRIMINAL SU NEZAOBILAZNI PARTNERI! Stručnjaci obelodanili zloupotrebu FUNKCIJA u fudbalu: Dolazi do začaranog kruga!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track