ZNATE GA KAO SLATKOG KLINCA IZ FILMA SA TOMOM KRUZOM: Sad je FRAJERČINA koja mami uzdahe širom sveta, a BORIO se sa ovim problemom
Foto: Profimedia

odrastao muškarac

ZNATE GA KAO SLATKOG KLINCA IZ FILMA SA TOMOM KRUZOM: Sad je FRAJERČINA koja mami uzdahe širom sveta, a BORIO se sa ovim problemom

Pop kultura -

Glumac Džonatan Lipnicki (32) je bio je dečija zvezda devedesetih godina, a proslavio se u filmu ''Stuart Little (Mali)''.

Sa samo 6 godina je glumio u filmu Džeri Megvajer iz 1996. godine koji ga je vinuo u zvezde, u kom je rame uz rame bio sa Rene Zelveger i Tomom Kruzom, a tri godine kasnije dobio je glavnu ulogu u filmu "Stuart Mali" koji je dalje zacementirao njegovu karijeru.

Džonatan Lipnicki
foto: Profimedia

Neko vreme ga nismo viđali na filmskim platnima, ekranima ni u javnosti, ali aktivan je na društvenim mrežama. Gde često deli fotografije svog izvajanog, zgodnog tela i mnoge baca u trans svojim mišićima.

Džonatan Lipnicki
foto: Profimedia

Uz glumačku karijeru, Džonatan se bavio borilačkim veštinama i humanitarnim radom, međutim iza njega je i težak period tokom kog se borio s anksioznošću i depresijom, i to nakon uspešnih filmskih ostavrenja.

O tome je iskreno progovorio početkom ove godine u intervjuu za "TooFab".

Džonatan Lipnicki
foto: Profimedia

"Lečio sam se jako dugo jer sam imao problem s anksioznošću i depresijom. Nisam znao kako će mi se život završiti i to je bila najniža tačka koju sam dotakao", izjavio je.

Na društvenim mrežama je otkrio i kako je bio maltretiran u školi, da je doživljavao napade panike, ali uprkos tome želi da ohrabri sve da ostvare svoje snove.

"Neverovatno je koliko ljudi mogu da budu zli u tinejdžerskim danima. Hvala svima na podršci. Volim vas i nadam se da će vam ovo pomoći", napisao je jednom prilikom na Instagramu.

Očekuje se da će izaći ove godine dva filma u kojima je glumio.

(Kurir.rs)

Bonus video:

02:01

GLUMAC NA SNIMANJU POKUŠAO DA JE SKINE, BRANILA SE DO KRVI! Emotivna ispovest Radmile Živković o sećanju koje se NE ZABORAVLJA

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track