U DETINJSTVU BILA ZLOSTAVLJANA I TERORISANA: Izgubila sina na TRAGIČAN način, 2 puta se udala za istog čoveka, a sad trpi kritike
Foto: Profimedia

kakav život!

U DETINJSTVU BILA ZLOSTAVLJANA I TERORISANA: Izgubila sina na TRAGIČAN način, 2 puta se udala za istog čoveka, a sad trpi kritike

Pop kultura -

Pevačica Meri Osmond (63), koja se proslavila 70-ih godina u bendu The Osmonds, povodom praznika je objavila retke fotografije sa suprugom.

Pevačica i voditeljka pozirala u zagrljaju muža Stiva Krega (61) u Volt Dizni Svetu u Orlandu na Floridi.

"Bila sam blagoslovljena što sam provela nedelju dana sa svojom porodicom ovde! Nadam se da ste svi imali opuštajuću i divnu nedelju!", napisala je Meri uz fotografiju na Instagramu.

Nakon toga su pozirali uz prazničnu jelku, a pritom je voditeljka imala drugu boju kose. Meri u poslednje vrijeme sve češće objavljuje fotografije sa suprugom za kog se 2011. drugi put udala.

Naime, prvi put su bili u braku od 1982. do 1985. i dobili su sina Stivena Džejmsa Krega Džuniora (39).

Marie često ističe kako je jako zaljubljena u supruga.

"Zaljubljena sam prvi put u životu, stvarno sam zaljubljena, i to je verovatno najlepše iskustvo koje sam doživela. Istinski zaljubljena", rekla je jednom prilikom.

Sa njim je ponovno pronašla ljubav nakon što se 2007. razvela od glumca Brajana Blosila (70) za kog se udala 1986. Bivši par je dobio ćerke Rejčel (33), Brijanu (25), Ebigejl (20) i Džesiku (35) i sinove Brendona (26), Metjua (23) i Majkla kog su izgubili. Naime, on je 2010. u 19. godini oduzeo sebi život.

Majkl se godinama borio s depresijom i zavisnošću od droge i alkohola, pa je neko vreme boravio u klinici za odvikavanje. Svojevremeno je pevačica rekla da je htela da okonča svoj život više puta, iako je njen portparol jednom prilikom opravdao njen boravak u bolnici rekavši da joj je pozlilo od lekova.

Inače, Meri je ponekad nastupala sa braćom koja su stvorila bend The Osmonds. Muzička grupa je bila na vrhuncu slave 70-ih godina i svi su zavideli ovoj porodici na tolikom talentu. No ispod površine površine nije bilo tako bajno.

Naime, braća Alen, Vejn, Meril, Džej, Džimi i Doni, koji su stvorili bend The Osmonds, Viril i Tom, koji nisu mogli da nastupaju jer su rođeni gluvi, a i njihova sestra Meri, kod kuće su trpeli torturu svog oca, bivšeg vojnika Džordža. Odgajao ih je jako strogo i svi su bili mormoni pa je bila zabranjena konzumacija duvana, alkohola i kafe.

Džordž je decu oslovljavao brojevima umesto imena i terao ih je da satima vežbaju sviranje, ples i pevanje. Takođe, dao im je krevete nalik onima u vojnim kampovima i budio ih je zvonjavom pa bi ih potom postrojio u vrstu.

Doni i Džimi su bili najmlađi pa su se tek kasnije pridružili bendu, a Meri je ponekad nastupala sa braćom.

"Svakodnevno smo dobijali batine, a trebalo mi je dugo da shvatim da je to bilo zlostavljanje", rekao je svojevremeno Džimi.

Javnost je volela porodicu Osmond jer su predstavljali uzorne ljude, zagovarali apstinenciju do braka. Dečaci su, dok im se svet divio, proživljavali teške trenutke. Uz to što ih je otac tukao, prisiljivao ih je na turneje po celom svetu i znalo je da se dogodi da odrade i po tri koncerta na dan.

Meri je jednom prilikom otkrila da ju je bliska osoba seksualno zlostavljala tokom tinejdžerskih godina. Nije otkrila ime, ali mnogi veruju da je reč o njenom pokojnom ocu ili nekom od braće.

Meri je tokom godina često nastupala s bratom Donijem. Javnost poslednjih godina kritikuje voditeljku zbog njenog izgleda i zbog estetskih zahvata.

(Kurir.rs/Story.hr)

Bonus video:

00:28

ŽENE NE ŽELE JEDNAKOST SA MUŠKARCIMA, VEĆ DA IM SE DOZVOLI OVO! Glumica progovila o feminizmu: Osećam da se nešto menja

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track